Samsung Galaxy 集中討論區 (83) 長開VPN 白卡勿入

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
即係有咩事要保養就要 搣走張uv膠貼先可以做保養
即係圍返每次檢查費350蚊
仲要唔一定保你
咁既情況下仲比佢㩒住打
我係你就踩多次上去
叫佢quote返條條例出嚟(9成9冇)
再大聲d嘈 嘈到成個維修部d人聽到就最好
佢唔肯就日日上去同佢玩
btw巴打張貼係邊到痴
等巴絲打避忌下都好
第一頁推介個間19先達docomo
搣咗都可能拆機 check 嗰陣都 check 到膠水漬
啱 我貼個陣佢有貼紙封d制位同喇叭
嗰條防水膠好似得原廠有
個窿越嚟越細
算啦 係咁架啦
我而家都習慣咗半日一叉 買咗個25 watt尿袋 叉得快都幾爽
Samsung 維修部可能會有人轉工去出面店舖做
攞唔到技術?
有技術都應該冇嗰條特製防水膠咁fit掛
硬係覺得出面舖頭就算保證維修完幫你做返防水都係呃鳩你
硬係覺得出面店舖就算保證正版電池都係不太可信
正版電池先有nfc晶片,好似係
係,總之有膠水跡就一定屈鳩你
無撚用,今日上去都好撚大聲,串撚過馬撚,同埋換一粒制都話一定要成個mon換先7鳩,百幾蚊整到既開關制要你俾2千蚊換埋無壞既mon 同耳筒位。
住得近既話上去嘈多幾日
都係無效既報蘋果
都係轉會,我估apple CS 都無咁撚衰
冇錯 但係原廠換電又要洗機真係麻撚煩
開超速差電會唔會減少電池既壽命?
想請問一樣野

我部s10跌左落地爆o左mon, 去細舖換o左之後就用唔返smart octopus, 拍落去八達通機完全冇反應

1. nfc 用到 paywave用到
2. 已restart過部機
3. 已重裝octopus個app
4. 八達通有錢
5. octopus app可以讀到第二張八達通o既資料
6. 上過samsung 佢話出面整過唔會幫我整
7. nfc setting set o左embedded xxxxx
8. 唔想reset部機

想問下仲有咩原因用唔到?
可能冇有NFC晶片但冇FeliCa
個八達通500蚊店員話7日內唔洗換機先申請
但幫我申請左耳機先
今日問三星店面,耳機同500優惠挷埋一齊申請
無剔即係當你唔要,咩混吉trouble黎
聽日又要花時間去嘈佢
重裝Samsung Pay
個m字額真係頂唔順
會 但係粒電一千個循環最少都用到年半
到時候換電或者換新機囉
畀少少錢享受到極速叉電我覺得接受到
痴撚線冇剔當你唔要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞