Samsung Galaxy 集中討論區 (83) 長開VPN 白卡勿入

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
底太差,救不了

s875又加價出年啲機肯定貴到痴線
個價錢計埋5g天線都係好撚貴,希望出年公版exynos+amd生性,可以壓翻高通啲價。
再加仲貴過Iphone
唔買啦
https://www.etopiaglobal.com/zh-hk/Samsung-N770F-DS-Galaxy-Note10-Lite-128GB-8GB-RAM-Aura-Red-Original-Simfree-HK

note 10 lite 水貨行貨都係得一款N770F, 如果買水貨, 係咪可以Flash 返行貨個rom 用倒8仔?
唔該巴打先
但係想問下 因為呀媽佢多數只係用部電話煲下劇,睇下新聞
咁所以依粒Exynos 850應該夠用? 應該都順暢?
另外我見部機影相都有4800萬像數
我諗影相都唔會太差? 因為呀媽其實都唔算好追求影相質素
Thanks

未必一定刷到
睇清楚先
我覺得okay wo 小小rose gold
如果佢2k 120hz, 我即入佢老母臭系
唉,真係希望佢唔好玩野,其他大陸廠一年前都做到(好似係),佢無理由做唔到掛
samsung係慢大陸廠一年架...
note 8, note 9, note 10都係咁...
我已經忍唔到隻note 10+, 可唔可以真係9月出
note10+ 唔好用咩
佢有一個我要好既功能冇左, note 8無, note 9有, note 10+又冇左

我係雙卡人,份工成日講電話,我sim 1 電話sim 2 上網
成日上上下網入電話,會斷網,佢用sim1 講電話就要同時用sim 1 上網。 雖然我2張卡都有得上網,但打緊機會斷
請問Samsung S20 Ultra最終係咪都無喺香港推出?

https://www.techritual.com/2020/04/26/220308/
請問Samsung S20 Ultra白色版最終係咪都無喺香港推出?

https://www.techritual.com/2020/04/26/220308/

HODA隻mon貼 s10啱唔啱 個moon花到仆街
個消息流流地
點解hoda冇防偷窺
唔介意display機既a80 16xx都有
打左去第一個電話 信和 298 fyi
docomo?
買display機仲慘過買二手
yep, legit?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞