Samsung Galaxy 集中討論區 (83) 長開VPN 白卡勿入

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
請問S21系列會唔會隱藏前鏡?
要等年底再等爆料大王
一樣唔隱嘅話打算買S20系列算
我覺得睇下nokia pureview 9.2 9.3做唔做到先 三星如果有,應該都係首發比屌米cc系列
點解要買s20 個120hz無2k又無ltpo,5g天線又要外帶,成個package都係食電
我而家用緊LG V20 都幾年, 都有興趣想買A71, 不過市面上好似冇乜靚既電話套賣
Anyway,我想要白色S20 Ultra吖
點解香港唔出白色㗎
真係好撚似
肯定無罪大咁大舊啦
為左個3.5mm買s10+ 是否唔值?
4200 s10+ vs 5750 s20 - 500 八達通 - galaxy bud
真心唔知點揀好
A71 ,Note 10 lite ,S20+
睇片,打機多
間唔中影吓相
點解一定要3.5mm 你自己駁type c - 3.5mm頭,用粒高階cirrus chip仲好聲過on board個粒dac啦
俾得起起S20+錢點解仲要揀其餘兩部
屋企人送,但又唔想曬佢哋咁多錢姐
你叫屋企人俾A71錢
其餘有突你墊
我都係lg nexus 4 -> lg g6,本來都想買返lg,但呢個價位冇乜得揀
之前買V20 都係因為note 7 識自爆先轉會,用落其實幾滿意,可以換電聽歌又正,見A71 性價比唔錯想換,而家電倒水同埋mon有殘影
用過type c轉 3.5mm dac 條野fing到多個電話type c壞埋(sony xz2)
Exact7ly
on99 買A9x, A7x 唔好?
要買閹機
仆直係貴得嚟相機唔實用

貴得嚟個芒連2k 120Hz 都做唔到
V20 轉左s20+
一樣用ringke
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞