Samsung Galaxy 集中討論區 (83) 長開VPN 白卡勿入

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
行:A71

水 : s10 lite A90
三星嘅耐用程度係三星
$6098 嘅8% 唔係回$640蚊咩?
於推廣期內,以合資格信用卡作合資格簽賬並累積簽賬淨額滿港幣 6,000 元或以上,您可以:
a. 獲享額外6%「獎賞錢」回贈,上限為$600「獎賞錢」;
b. 就透過Apple Pay、Google PayTM或Samsung Pay作的合資格簽賬,再獲享額外2%「獎賞錢」回贈,上限為$120「獎賞錢」。
我計錯數
sor
自膠
send咗email去 睇下幾時覆
note 20 無線dex
預計10系列未來更新亦會加入
Galaxy Fan Edition Snap865、120Hz、3.3mm Hole IP68、Price nice 、Q4、3.5mm

點解要裝係sd card唔裝係安全資料夾 app好鬼慢喎
呢個test好似係細機著數 不過無所謂啦,耐唔耐用都係帶套嘅,擔心舊電多過擔心掟爛
有 3.5mm jack?
不過而家都冇乜意思啦,無線耳機技術咁成熟
hoda貼真係好撚爽
用過咁多張uv貼,手感最好係佢
Ufs vs emmc就好似SSD vs hdd咁 三星明明自己出左ufs card但佢啲卡槽唔兼容
啲膠水有無搞到個窿? 我驚遲啲攞去換電嘅時候比客服搞鳩我
都唔係嘅,出係lite版度幾好,總有啲有線死忠,用黎硬砌sony部xperia都好 更新率 ram 散熱 價錢 㩒住砌
去大鋪用流動支付實收$7098
百記的話如用hsbc信用卡有至少有多$546回贈
自己去了解下

我都剛買ultra
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞