Samsung Galaxy 集中討論區 (83) 長開VPN 白卡勿入

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
之前流出note20 ultra 啲code寫clock speed係3.09ghz,同而家粒865+一樣
想問下S20+同Note10+邊部好?
唔買新啲嗰部好似好傻仔咁但係Note支筆又好似好正咁
btw用緊iPhone X,諗緊換唔換機
同埋我覺得可以用支筆影相都幾正,你用緊note?成日打機同睇片依部都ok嗎?
我再睇埋啲外國測評先 , thx
有焦巴打知黎緊8月會唔會公佈新tablet 同watch
An tablet 算數啦,但我想睇下有冇新錶
想買tab6,感覺都係Android system 啱我,但又想等新機先買
我諗住換嘅就換+,因為依加部X我都覺得有啲細,尤其睇YouTube唔full screen 嘅話睇到我對眼有啲攰,但我又想唔full screen因為可以碌comments ,所以想換大mon啲嘅機(我睇緊依兩部嘅影相對比,S20 plus 啲相又靚啲咁

其實都有諗換iPhone 11 pro,但係我如果都係買Apple 應該都係買64gb,但係成日都叫我買iCloud我覺得好煩,仲有就係過嘢去電腦都係好麻煩
唔知有無wow 到, s10 個navstar 終於用得返
屌 新版個samsung keyboard勁唔好用
無記錯係頭1萬位
S20+更新左最新os
跟住跟住第一頁dl左Galaxy labs裝左之後
入面4項功能話唔兼容手機系統
想問下各位ching點解決
唔好撳 Store 嗰個掣,撳 App Booster 嗰幾隻字
我意思收到禮品確認,但好多都仲未收到,所以想問有無手足係真係收到。
耳機好似一定會有 8達通就....
傳聞會有下一代嘅s7/s7+呀
仲會有watch 3同buds live
成套ecosystem齊晒
正喎,我真係等緊
Galaxy Tab S7+ 將會配備解像度 2,800 x 1,752 的 12.4 吋 AMOLED 屏幕,並內置指紋辨識功能;搭配日前發表的 Qualcomm Snapdragon 865+ 處理器,內置 6GB 或 8GB RAM 和 128GB 或 256GB 儲存,而且支援 microSD 擴充。消息指 Galaxy Tab S7+ 會支援 5G 連線,但只會支持 Sub-6GHz,而不支援 mmWave。
SamMobile 的報導又提到,Galaxy Tab S7+ 將會內置 10,090mAh 電池,可惜不支援 25W 或 45W 快速充電,而是支援 15W 充電。其他規格配置方面,Galaxy Tab S7+ 擁有前 8MP、後 13MP + 5MP 的相機組合,預載 Android 10 系統和 One UI 2.5 用戶界面,而且支援 S Pen 手寫筆。
咁昆人有咩分別。。。。
Ram 少左d
咁大粒電先support 15W叉足4-5粒鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞