Samsung Galaxy 集中討論區 (83) 長開VPN 白卡勿入

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
你可以大概咁理解 兩者情況其實差唔多,大家都係將相同文件擺係慢嗰度,app擺係快嗰度
都好,作為 Sony 嘅前用家,見到佢今年咁不思進取,真係笑而不語。軟件又唔夠人打
Sony同 pixel 真係一鳩樣 兩間野明明技術勁到抽筋,偏偏無辦法整到一件令人滿意嘅產品 總係要整啲先進技術配合啲落後硬件+謎之軟件+開天殺價,真係信仰黎
買咗啦,去星際到買,實數現金價$6580

但唔知點解,指紋解鎖好似好慢
幾時先可以推1440p 絕大多數mon佢都係得1080p
同埋打字可唔可以係dex畫面度彈,唔好係手機度彈候選字。
應該係咁計
6098 x 6% =$366 + $120(x 2%流動支付max$120) =$486
再加基本回贈 signature 卡的話至少再有6098 x 1.2%,如果至紅優惠選左百記豐記呢類就x 3.6%
無呀 睇幫你痴果個手勢
咁都幾好喎
成日插住條線嚟用都唔太方便
s9係咪應該唔會有更新
如果當年有Sony Nexus
部note10 lite由4月頭到依家都未有update,A系都無咁頹
巴打 邊間癡?
我係星際D鋪頭痴
https://rootmygalaxy.net/galaxy-note-10-lite-june-2020-security-n770fxxu3btf1/

歐洲版有keep住update
係咪行版被香港三星放生咗
台灣都幾個update,半年就放生咁無良?
A90 2月到依家都冇
https://rootmygalaxy.net/a908nksu2bta6-galaxy-a90-5g-android-10-stable-one-ui-2-0/

A90香港水貨多數係國際版
應該有兩個月左右一次更新喎
我嗰部澳水
上次更新係2月1日

一直都係咁
會唔會係冇整中文版UPDATE
哩部台灣好似都冇賣
可能真係
雖然理論上更新唔關顯示語言事
不過你查吓部機個origin係咩國家,睇吓嗰度有冇更新
有嘅話轉英文睇吓點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞