淘寶集運集中討論區 (4) 請幫手答問題

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
係咪有集運有自提車會去大學?
成日見hall樓下有貨van派一大堆淘寶貨但係唔知邊間,咁多貨唔似係就咁俾附加費送上門
利申 edu

係咪多寶?

你睇下係咪呢個地址?

多寶我都搵過
但全部都唔係
賣家補發4px

係咪佢寄返個4px 個地址

同個客服講返個訂單no.

再比埋錢就ok

第一次補發唔清楚
集運王集左3日都未有sms 用自提點係咪有伏

集運王真係超快架wo
次次例如今日落單,聽日晏就一定有得攞
未試過要後日

可能你中左查車咪耐少少
有冇巴絲用過新世代?快唔快?

集運王真係超快架wo
未試過要後日

可能你中左查車咪耐少少

下次試下先

集運王真係超快架wo
未試過要後日

可能你中左查車咪耐少少

今日中左查車
巴集, 依家好快, 但快都要博個風險. 驚佢內部隨時有大變化
運咗 3盞燈好大箱, 貪佢體積比 條公式計平D.
巴集, 依家好快, 但快都要博個風險. 驚佢內部隨時有大變化
運咗 3盞燈好大箱, 貪佢體積比 條公式計平D.

依家首重要20蚊咁貴?
想問funlala快唔快?
以前用開都係今發明到

利伸 本身用topexpress但係最近既自取點執左諗住轉公司
巴集係咪加左價
我有vip 折,折左都覺得貴過之前
巴集係咪加左價

首重由$18+到$20上年既事囉
續重就無加到
我都重用緊,不過家下基本無晒客服好似無人駕駛
好似來緊51咁到時大陸放3日假,個倉果3日應唔收貨,
但到家下都無公告
巴集係咪加左價

好似舊年已經係呢個價
巴集係咪加左價

續重就無加到
但到家下都無公告

FB有人話WHATSAPP實有人覆喎
因為全部上晒大陸,所以上唔到FB
巴集係咪加左價

續重就無加到
但到家下都無公告

上個禮拜放假復活節咩公告都無,到放完假先發返貨,d客合併左幾日都見未出貨已經小晒鬼啦!
51佢重唔出公告實又比人小,而且51係大陸假,到時倉唔收貨,
d客見快遞未收貨,又小到佢反艇
以前用開都係今發明到

利伸 本身用topexpress但係最近既自取點執左諗住轉公司

FUNLALA垃圾
入倉勁慢
以前用開都係今發明到

FUNLALA垃圾
入倉勁慢

除此之外仲有冇自取點係長沙灣
以前用開都係今發明到

觀塘門市重勁, 隱藏收貨點. 地址都無.
係舊客先知係邊到. 上去攞貨見到重貨都幾多人用緊.
佢同運通合作. 點差都班到架車幫佢運.
反而想知佢香港送上門, 唔知夠唔夠人手去做派貨.
巴集係咪加左價

續重就無加到
但到家下都無公告

養少3 條友, 又唔洗交租. 去賠國際轉運失敗果條數.
用開佢, 覺得幾可惜開咗 [國轉] ...之後生命變得好短暫
成日見hall樓下有貨van派一大堆淘寶貨但係唔知邊間,咁多貨唔似係就咁俾附加費送上門
利申 edu

神洲出火炭拎啦 個次我用私集俾貴$20但司機唔識路上善衡😕😕
利申 edu

神洲出火炭拎啦 個次我用私集俾貴$20但司機唔識路上善衡😕😕

哇我屌
一時唔為意
原來個賣家發貨用百世
係咪真係有排等?
哇我屌
一時唔為意
原來個賣家發貨用百世
係咪真係有排等?

其實呢個可以好快
放完長假一用神洲就出事
平時今發明至
前2晚落左單 攬收 但上網check 單號冇資料 旺旺問佢話宜家先發貨

星期二朝早落
而家都未到自取點

神州自取點既提示係差啲既 🙈 大家用既時候記得睇佢打包下架既時間, 下架完第二日就會到港, 唔好信 "到達地點" 個時間

18號出到而家都未到荔枝角自取

快啲去拎貨啦, 唔好信個狀態, 打包下架正常第二日就會到自取點, 但自取點未必會通知你到左貨, 控制唔到
巴集係咪加左價

續重就無加到
但到家下都無公告

養少3 條友, 又唔洗交租. 去賠國際轉運失敗果條數.
用開佢, 覺得幾可惜開咗 [國轉] ...之後生命變得好短暫

幾可惜

其實佢而家每月都有5xxx單集運生意...

始終佢有d野係其它集運公司冇比到
獨家自提點..
周明收貨,唔怕比賣家知係寄去集運度..
冇運單都會自動入錄..
有件貨用天貓電器城官方個日日順物流寄
比私集拒收左

想問有冇人遇過日日順物流
件貨上面係咪冇運單編號
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞