淘寶集運集中討論區 (4) 請幫手答問題

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
做乜新世代個網上唔到
唔係執柒左呀fa
做乜新世代個網上唔到
唔係執柒左呀fa

molamola

住荃灣既可以試下用樂淘,好平(得荃灣有自取點)

想問順豐星期日係咪唔送貨
尋日1600物流話 待送往便利店
但依家個訊息仲係依句
平時多數即日會送到黎
想問順豐星期日係咪唔送貨
尋日1600物流話 待送往便利店
但依家個訊息仲係依句
平時多數即日會送到黎

可能係間鋪無位

想問呢舊咩黎

想問呢舊咩黎

你自己收件嘅話揀時段收
唔係你自己收唔洗理

想問呢舊咩黎

你自己收件嘅話揀時段收
唔係你自己收唔洗理

因為係送去集運公司 可以唔洗理都ok?

想問呢舊咩黎

你自己收件嘅話揀時段收
唔係你自己收唔洗理

因為係送去集運公司 可以唔洗理都ok?

有冇咁豬呀
唔洗理
有無邊間送餐椅係計重唔計體積?
想訂紫米10
有咩方法可以送到落黎香港
THANKS~
由巴集轉會, hotbuy定集運王好? 主要因為自提點近
集運王平少少但hotbuy計實重

推一推邊間服務好d

推一推邊間服務好d

我兩間都有用,我個人中意集運王多啲嘅
始終佢平小小,同埋hotbuy 有次個自提點閂1800 佢1758先俾msg 我令我好不爽
不過如果你肯定會買啲大大舊野咪hotbuy,佢唔運體積重嘛
做乜新世代個網上唔到
唔係執柒左呀fa

molamola

無事無事嘅
見佢尋晚都有發貨到香港
住荃灣既可以試下用樂淘,好平(得荃灣有自取點)

SEARCH唔到既? 有冇LINK
想訂紫米10
有咩方法可以送到落黎香港
THANKS~

用私集
咩叫私集?點樣用?用邊間?
麻煩睇翻第一頁,唔明就Google下
再唔明先係度問。

THANKS~

推一推邊間服務好d

始終佢平小小,同埋hotbuy 有次個自提點閂1800 佢1758先俾msg 我令我好不爽

thx, 試用一次集運王睇下點先
想問下第一頁推介既係咪全部私運?
我想淘電池, 有冇咩私運推介

推一推邊間服務好d

集運王快 客服幾好有交帶 介面清楚易明易用 又唔貴
不過經常收體積重 個鞋盒大小小都收 有無人覺尤其呢排計密左 開始多人轉用佢既關係(?)
有冇人用hk 支付寶買野已經過左100k 上限
唔想再認證
想問運一件12-13kg嘅枱仔+一件紫米
用邊間好d?

用開集運王,計過唔太平
我可以自取(如唔太遠)
有冇話邊間而家做緊promotion/抵?
利申:唔急
一般退左既款幾時到賬
依家過左預計到賬時間仲係銀行受理中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞