淘寶集運集中討論區 (4) 請幫手答問題

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
如果以又平又好用, 集運王算唔算?
仲有冇其他好推介?

請問有冇其他推介?

新世代好好,好平,又有香港whatsapp。

集運王今日唔收件

仲有冇其他好推介?

請問有冇其他推介?

集運王今日唔收件

聽日呢
仲有冇其他好推介?

請問有冇其他推介?

集運王今日唔收件

聽日呢

人地好日都無假放,放返三日好過份咩
仲有冇其他好推介?

請問有冇其他推介?

集運王今日唔收件

聽日呢

人地好日都無假放,放返三日好過份咩

聽日正常番好多都只放一天.......
想問下到貨啦 運唔運到野食

好多間都得, 上面教寫 家居用品
直接問客服啦, 佢答你好過我地答你 ,
好似夜貓答咗少量食物, 叫我寫零食.
啲資料都唔多update 有冇巴絲答到
邊間運大件野抵 比人計過體積重 貴到仆街
啲資料都唔多update 有冇巴絲答到
邊間運大件野抵 比人計過體積重 貴到仆街

hotbuy單邊唔過80cm唔收體積重
新世代仲貴過集運王wo
集運王頭1kg已經10hkd
新世代係10rmb

我問左客服佢話唔得 但會唔會有得偷雞 因為有其他野都係個到 想一齊運

類型揀家居用品 內容係咪唔洗填

用開手機淘,無喇喇去倉前要比4蚊人仔,一定要比? 幾單都要

有冇人答到我

係 要用推廣link

邊個叫你set 定時

我問左客服佢話唔得 但會唔會有得偷雞 因為有其他野都係個到 想一齊運

一係用夜貓, 集運王, 巴集 ......睇吓得唔得. 點BUY 果類一線私集多數唔得.

運過露營用刀同打火石
我報園藝用品

邊個叫你set 定時

係咩唔set就得

邊個叫你set 定時

係咩唔set就得

係呀 由得佢

運過露營用刀同打火石
我報園藝用品

有時我同時幫幾個fd買野
唔想攪亂就索性一個fd係某一個種類
例如a fd買野,就係家居用品
b fd就係玩具模型

邊個叫你set 定時

係咩唔set就得

係呀 由得佢

Thx
想係亞馬遜中國買個喼...
全部私集都計體積比,成22KG,本身重7KG...
係咪應該用B&S?
因為見佢話超5倍先計體積比,雖然佢比其他貴少少。
想係亞馬遜中國買個喼...
全部私集都計體積比,成22KG,本身重7KG...
係咪應該用B&S?
因為見佢話超5倍先計體積比,雖然佢比其他貴少少。

HOTBUY單邊唔過80CM唔計體積重
神州有冇伏
神州有冇伏

每天下午四點截單,四點前付款當天發貨;周六和節假日不發貨。
野食有冇得拆左原本個箱用其他箱運過黎?
如果就咁運 集運個到咪知野食
野食有冇得拆左原本個箱用其他箱運過黎?
如果就咁運 集運個到咪知野食

其實野食真係無問題
唔好講到運野食犯法咁啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞