淘寶集運集中討論區 (4) 請幫手答問題

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
其實hotbuy 自提都快
本身用開巴集都諗住轉...又貴d自取點越黎越少

點知近排又好似想做返起咁

d自取點多返好多...仲有一個開正樓下...

老實講,我用左巴集好耐
就連雙11之後一直都有繼續用佢
其實除左客服轉左去大陸同無左到付之外都無咩變動
依然今發明到,所以我都係無轉用第間。
近排真係多左好撚多自提點,唔知可唔可以鹹魚翻身呢?

冇到付佢唔會大翻身到
而家個PAYPAL話有問題
佢無非都想人直接入錢比佢地

依家用緊, 到時睇吓 PAYPAL 用唔用到 再報告.

等你包膠,錢包剩番幾十,用完就會轉Paypal
利申:除左急野貴野外,一直用緊巴集

急野用邊間

急野一定係順豐啦

順豐直接, 同買家講 用順豐到付. 郵費你比.
急就叫賣家用最快果個PLAN

hotbuy都係今發明到,有得到付

我用過,不過個自提點閂1800
佢個sms1758先俾我

sf咪一樣 幾次夜晚到自取點,一係就收工sms,一係就聽日先sms

8 折

可惜8折左仲貴過人地

依個真

其實巴打走之前有張部份會員升上7折...
如果想買77kg野
應該要邊間先抵
平時用開巴集
但係就咁計都要600蚊運費
如果想買77kg野
應該要邊間先抵
平時用開巴集

神洲? hotbuy?
有咩電話/相機配件抵玩
如果想買77kg野
應該要邊間先抵
平時用開巴集

神洲? hotbuy?

睇下做大貨集運,如鑫航、增益
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z10.1-c.w5003-16305106923.1.tjoC9i&id=45806107333&scene=taobao_shop
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.19.XjMRwT&id=42287726270&ns=1&abbucket=10#detail
第一次用新世代
有件貨三日都未入倉
係咪應該旺旺問下
好唔開心呀屌
買左個貓砂盆,點知神洲話太大要計體積
成14kg
可唔可以臨時轉hotbuy/同神洲客服講下價?
想問巴集係咪仲係巴打搞?
同埋有咩伏 一直都用緊佢
得雙11果陣亂晒 其他日子都好正常 今發明到
同埋用得多都知啲貨幾點黎 無理過佢sms
好唔開心呀屌
買左個貓砂盆,點知神洲話太大要計體積
成14kg
可唔可以臨時轉hotbuy/同神洲客服講下價?

應該冇問題,但係會好貴
你唸下退件手續費+寄去hotbuy 既運費要幾多

貴 算唔算

成日check唔到status
明明件貨到左佢度又唔update
同埋你出左貨番香港、又成人話處理中
跟住等兩三日就冇啦啦到左咁

同埋你出左貨番香港、又成日話處理中

得一個出倉 叫唔叫追倉

快遞話件貨到左 其實未必係 好多都報流料(特別係天天快遞)
每次出貨都係今發明到未試過遲一日 雙11果陣都做到今發明到 不過有件貨寄漏左
貴就見人見志 8折同用錢包我覺得ok 今發明到同埋我樓下就有得攞
缺點我覺得係個客服覆得好慢 有時淘寶網得一個單號但係分左3張單寄黎 仲要唔同時間到 想問下齊唔齊但覆得慢

想問下邊間平過佢同可以今發明到可以試用下

sf咪一樣 幾次夜晚到自取點,一係就收工sms,一係就聽日先sms

笑左

見有人話會記失件又唔賠 有冇巴絲試過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞