淘寶集運集中討論區 (4) 請幫手答問題

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
唔好意思呀 有個好白痴既問題想問 咁我淘幾件貨 用官方集運 但係我check手機淘寶 佢同我講選擇派送時間 同俾4蚊 咁係咪即係個賣家無包郵? 同埋如果要俾運費 有冇辦法用支付寶hk俾 麻煩大家解答我呢個問題
唔好意思呀 有個好白痴既問題想問 咁我淘幾件貨 用官方集運 但係我check手機淘寶 佢同我講選擇派送時間 同俾4蚊 咁係咪即係個賣家無包郵? 同埋如果要俾運費 有冇辦法用支付寶hk俾 麻煩大家解答我呢個問題

又唔係你收件洗鬼理派送時間
https://detail.tmall.com/item.htm?id=35128027203&toSite=main&skuId=45414935294

之前見到有巴絲淘左依塊電子畫板, 但係啱啱比錢, 轉頭就話因為支筆內置電HK唔送 想問下大家有無依個問題
https://detail.tmall.com/item.htm?id=35128027203&toSite=main&skuId=45414935294

之前見到有巴絲淘左依塊電子畫板, 但係啱啱比錢, 轉頭就話因為支筆內置電HK唔送 想問下大家有無依個問題

你用官集當然唔得啦
未比錢就取消張單,比左就申請退款啦
之後你搵間私集地址再買

唔該曬!!
有無人知要運大量訂造傢俬落香港 應該用咩運
新世代定神洲比較好?
新世代定神洲比較好?

唔好意思 轉一轉問題
新世代/神洲/集運王 邊間可以老實講電池/食物都可以運到?
之前用官集,之後巴集,再之後用dimbuy 今次又要轉一轉
新手想問官集私集有乜大分別 同埋私集除左集運王有咩好推介
新世代定神洲比較好?

唔好意思 轉一轉問題

除左官集同dimbuy其實基本上都可以,前提係唔好運太大量就ok,譬如夜貓/buyup可以運2kg食物

用夜貓運過好多野食
住東涌預左貴同選擇少
新世代定神洲比較好?

唔好意思 轉一轉問題

除左官集同dimbuy其實基本上都可以,前提係唔好運太大量就ok,譬如夜貓/buyup可以運2kg食物

用開神洲...但最近小左好多自取點...包括我平時拎開個個
咁我咪轉第二個拎...
拎個時見到佢門口大大個易拉架PROMOTE新世代
新世代定神洲比較好?

唔好意思 轉一轉問題

見樓下有智能櫃, 第一次試DIMBUY, 覺得麻麻
又要搵第二間可以用到智能櫃
新世代定神洲比較好?

唔好意思 轉一轉問題

夜貓用到智能櫃 仲可以儲積分當錢使,心理上覺得抵咗
我冇用過dimbuy同夜貓之外既私集,可能其他都得
新世代定神洲比較好?

唔好意思 轉一轉問題

夜貓快唔快?
新世代定神洲比較好?

唔好意思 轉一轉問題

夜貓快唔快?

當日四點前落單,第日五點送到智能櫃(屯門區)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞