淘寶集運集中討論區 (4) 請幫手答問題

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
如果我用集運,啲貨齊咗,點樣叫集運公司出貨
將啲唔支持國際轉運嘅嘢運去順豐深圳集運倉,再叫佢同其他嘢合單,運落黎香港,呢個方法仲work唔work?

會拒收
上次雙11巴集無事 今次賴左野 11號寄唔知幾時先到

琴日出今日收左啦,你係未用店舖自提,係就打去自提點問下,佢地呢排成日冇SMS

琴日出今日收左啦,你係未用店舖自提,係就打去自提點問下,佢地呢排成日冇SMS

順豐智能櫃 但佢比我個順豐單號都唔係12位

用智能櫃唔會比順豐單號你,你講3020xxxxx個9位編號?呢個係運通的,貨到智能櫃會收SMS,收唔到好似可以去櫃按'忘記取件碼'入資料拎,或者打電話去智能櫃問: 35250888
第一次用神州,真係做到今發明到,有驚喜
救命,第一次用dimbuy
今日買完野 發現其中一樣送指甲刀(已經出埋貨)
問間野話快遞單都有指甲刀呢3個字,dimbuy會唔會拒收?

好心你改名叫指甲器,刀咩呢
你地有冇試過未收到件果陣,但按左已收貨? 我圓通,兩日前顯示你的包裹已被圓通集運正常入庫,但尋日按錯左已收貨,今日顯示已取件
呢家唔知點做好

用智能櫃唔會比順豐單號你,你講3020xxxxx個9位編號?呢個係運通的,貨到智能櫃會收SMS,收唔到好似可以去櫃按'忘記取件碼'入資料拎,或者打電話去智能櫃問: 35250888

仲未到

仲未到

2017-04-18 19:59:54由於格口已滿,快件暫時無法投遞到智能櫃
2017-04-13 17:12:42由於格口已滿,快件暫時無法投遞到智能櫃
2017-04-12 21:50:18由於格口已滿,快件暫時無法投遞到智能櫃

仲未到

2017-04-18 19:59:54由於格口已滿,快件暫時無法投遞到智能櫃
2017-04-13 17:12:42由於格口已滿,快件暫時無法投遞到智能櫃
2017-04-12 21:50:18由於格口已滿,快件暫時無法投遞到智能櫃

智能櫃有呢個問題,滿左就只有等,可以問問順豐有冇得轉去順豐站拎
救命,第一次用dimbuy
今日買完野 發現其中一樣送指甲刀(已經出埋貨)
問間野話快遞單都有指甲刀呢3個字,dimbuy會唔會拒收?

好心你改名叫指甲器,刀咩呢

用第二間啦, 用私集 , 指甲刀都唔比運, 不如用官集 順豐成班客服幫到你.
人地私集又食物, 又膠水, 電池

仲未到

智能櫃有呢個問題,滿左就只有等,可以問問順豐有冇得轉去順豐站拎

完全同送去便利店無位, 要排期入庫......忍心等待
問一問
百世係咪好鬼慢
明明件野係廣州區內到寄
兩三日都未送到
問一問
百世係咪好鬼慢
明明件野係廣州區內到寄
兩三日都未送到

你可以google 下 百世關連詞係咩
係慢同垃圾
冇計 都係等
問一問
百世係咪好鬼慢
明明件野係廣州區內到寄
兩三日都未送到

係慢同垃圾
冇計 都係等

係個啲百度貼吧睇人鬧百世 好好笑
問一問
百世係咪好鬼慢
明明件野係廣州區內到寄
兩三日都未送到

係慢同垃圾
冇計 都係等

有無link笑下

btw,苦主 其他貨運到七七八八先醒起有野要買又衰on9無問店主發咩速遞
全家等佢一個 仲要係上海
問一問
百世係咪好鬼慢
明明件野係廣州區內到寄
兩三日都未送到

係慢同垃圾
冇計 都係等

有無link笑下

btw,苦主 其他貨運到七七八八先醒起有野要買又衰on9無問店主發咩速遞
全家等佢一個 仲要係上海

我記得有人話過百世無改錯名,真係等成百世先送到
btw慢慢等啦

https://tieba.baidu.com/f?kw=百世快递&mo_device=1
有個話佢係中國環保快遞 笑到我
我依家有件派緊 仲差一件
下次我一定睇清楚先買
有無人淘過家俬?邊間集運好D?平時用開神州已經覺得有少少伏
有無巴打有用神州集運?快唔快?
搵佢客服全部唔應
問一問
百世係咪好鬼慢
明明件野係廣州區內到寄
兩三日都未送到

大陸EMS 最慢 江浙滬要 4日 , 百世, 申通 3日就到.
廣東 3,4 日 你果件可能寄錯點, 要運番過去分件.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞