淘寶集運集中討論區 (4) 請幫手答問題

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
做緊集運自取點
你問 我盡力答
係咪有集運有自提車會去大學?
成日見hall樓下有貨van派一大堆淘寶貨但係唔知邊間,咁多貨唔似係就咁俾附加費送上門
利申 edu

係咪多寶?

你睇下係咪呢個地址?

多寶我都搵過
但全部都唔係

搵到喇
見到有人掉紙皮箱,上面有間嘢個名 叫做影子速遞
除咗lingu,7大都有自取車
首續重14+7,不過從來無聽過人用,唔知有無伏
成日見hall樓下有貨van派一大堆淘寶貨但係唔知邊間,咁多貨唔似係就咁俾附加費送上門
利申 edu

係咪多寶?

你睇下係咪呢個地址?

多寶我都搵過
但全部都唔係

搵到喇
首續重12+7,不過從來無聽過人用,唔知有無伏
利申 edu

係咪多寶?

你睇下係咪呢個地址?

多寶我都搵過
但全部都唔係

搵到喇
首續重12+7,不過從來無聽過人用,唔知有無伏

好貴

好貴

$12+$7都叫貴?
唔好忘記大學D位置好多都係唔方便
今日第一次用多寶拎左貨
都唔錯 會繼續用 2kg野都係18蚊
但有個問題想問 如果佢send左sms比我叫我拎貨
但唔得閒 咁d貨可以係架van度keep幾多日架
今日第一次用多寶拎左貨
都唔錯 會繼續用 2kg野都係18蚊
但有個問題想問 如果佢send左sms比我叫我拎貨
但唔得閒 咁d貨可以係架van度keep幾多日架

多寶又話好多差 評, 好多事件發生.........人太多.
如果已付快遞費用,咁係咪會直接送到收貨地址,唔會再收運費?
如果以又平又好用, 集運王算唔算?
仲有冇其他好推介?
好耐冇上高登睇淘寶post,唔知巴打間集運變左伏
依家冇左到付,咁可以點俾錢?我想用支付寶俾錢,流程係點

PAYPAL ONLY

PAYPAL ONLY

只可以用paypal
我冇paypal點算

申請囉,申請完入信用卡NUMBER就得

PAYPAL ONLY

只可以用paypal
我冇paypal點算

好似可以現金增值入去...

PAYPAL ONLY

只可以用paypal
我冇paypal點算

巴集前身就係玩現金增值,之後突然執粒

PAYPAL ONLY

只可以用paypal
我冇paypal點算

paypal 咪即係信用卡 只不過申請個 ACC.
外國買野就唔好用 paypal . 直接用信用卡比錢, 滙率抵好多,
pay pal 食差價

PAYPAL ONLY

只可以用paypal
我冇paypal點算

巴集前身就係玩現金增值,之後突然執粒

巴集有更新啦個網頁, 重係到
其實到付到 paypal . 重方便咗, 無咩所謂, 好似夜貓都係比咗錢先.
仲有冇其他好推介?

請問有冇其他推介?
仲有冇其他好推介?

請問有冇其他推介?

新世代好好,好平,又有香港whatsapp。
有冇人知點解係收發室簽收,本身用多寶,淘寶顯示係收發室
Sor for 1999

咁多寶有冇顯示收左。
佢收果到唔會寫多寶咁嫁

咁多寶有冇顯示收左。
佢收果到唔會寫多寶咁嫁

多寶顯示冇簽收,我買咗好多嘢,全部顯示都係多寶簽收,得呢個係收發室簽收

咁多寶有冇顯示收左。
佢收果到唔會寫多寶咁嫁

多寶顯示冇簽收,我買咗好多嘢,全部顯示都係多寶簽收,得呢個係收發室簽收

夜晚7點幾加上假期,派都冇人收啦,可能假簽收或只係留門岡簽收,問下多寶客服啦
仲有冇其他好推介?

請問有冇其他推介?

新世代好好,好平,又有香港whatsapp。

集運王今日唔收件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞