淘寶集運集中討論區 (4) 請幫手答問題

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
岩岩上網search左
全民集運有大埔忠信里站
有冇人用過全民
上網睇過有好有唔好

全民幾好,香港人做,又有交帶,通常今發明到!

利申做緊自取點

我睇佢 每件貨物最少計費重量為︰0.25KG。 單件貨品如不足0.25KG亦會按0.25KG計數。

咁我買一條充電咪好唔掋

間間集運都有最少計費重量 好似有d係0.5kg

其實好多都冇計最少架,收0.0_kg都得,
淘派0.5kg勁癲

神州都冇計

集運王都冇計

巴集,夜貓,甚至Dimbuy,官集都唔會,其實會有minimum的只是小數
有無巴打用過影子速遞 送去u度掂唔掂
想請教下

即係去到邊

你係唔係花都?
有冇人用hotbuy
呢排轉左倉之後簽收左等勁耐先入庫
有冇人用hotbuy
呢排轉左倉之後簽收左等勁耐先入庫

有 但轉左倉之後未用過
遲好耐?

呢排hotbuy轉倉,我唔敢用住,好多集運搬倉,都請新人,set system,編排新倉位置,又要時間熟習,會好亂,你睇巴集去年搬完倉,一鋪11.11就
呢幾日啲件亂到爆
用開集運王 神州多左個自取點超近想轉會 但有野唔清楚
佢個網有特快專線自取點同普通自取點有咩分別 特快洗唔洗比多d錢?
運費計hkd定rmb? 運費有無得到付?唔該哂各位 thanks

同個客服傾左好耐都唔明我講咩 問東答西 九唔搭八 理解能力勁差
唔係位置問題都唔想試 集運王客服好好多
佢個網有特快專線自取點同普通自取點有咩分別 特快洗唔洗比多d錢?
運費計hkd定rmb? 運費有無得到付?唔該哂各位 thanks

同個客服傾左好耐都唔明我講咩 問東答西 九唔搭八 理解能力勁差

特快唔洗比多啲錢仲邊有人用普通 個個用特快咁特快都變普通啦

-地址唔同
-個網無寫
新手想淘電子野但寫話唔送香港
係咪用私集
亲亲 快件显示由于客户地址受洪水灾害暂停收货 电话:020-8676****、020-8676**** 这是派件网点电话的 建议您联系咨询一下的哟

亲亲 快件显示由于客户地址受洪水灾害暂停收货 电话:020-8676****、020-8676**** 这是派件网点电话的 建议您联系咨询一下的哟

邊間

-地址唔同
-個網無寫

神洲要淘寶俾 無到付
利申 用開神洲想轉全_
有無用過 順便智能櫃
係咪要排隊 等好耐? 成咪成日爆滿.
想試用 觀塘 裕民.
如果買電腦椅應該用咩寄,有無好介紹
有無用過 順便智能櫃
想試用 觀塘 裕民.

我估一區區啦,用左6,7次(沙田 愉田),都今發明至,搵d唔趕野試下啦
有無用過 順便智能櫃
想試用 觀塘 裕民.

我估一區區啦,用左6,7次(沙田 愉田),都今發明至,搵d唔趕野試下啦

THX. 試下先, 唔洗成日去工廠區. 呢期好曬好熱. 唔係果頭番工.

-地址唔同
-個網無寫

神洲要淘寶俾 無到付
利申 用開神洲想轉全_

thanks
有無用過 順便智能櫃
想試用 觀塘 裕民.

THX. 試下先, 唔洗成日去工廠區. 呢期好曬好熱. 唔係果頭番工.

用過我屋企同學校附近既智能櫃(觀塘同屯門),超級方便,今發明至

邊間

圓通, 花都果邊暴雨水浸
問完之後頭先先入左倉, 最終用左3日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞