淘寶集運集中討論區 (4) 請幫手答問題

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
有無人同我一樣用順豐集運
件貨已出庫左3日,但無任何進度?
買小狗係咪無得集運落黎?
第一次用私集淘兩罐噴罐 用咗dimbuy 但啱啱追完po見到有巴打話好嚴好多野都唔俾運 咁我報家居用品係咪都會出事

同埋真係拒收要點搞

用得私集點解要用dimbuy,又貴又慢又乜都唔運得 ,如果未發貨試下叫賣家送去第二間,發左就焗博啦,拒收係煩d,通常叫賣家轉去第二間私集或退貨,運費要同賣家傾,好多賣家有買運費險,拒收佢地會賠到運費,唔需要你比

Dimbuy貴到仆街,係我6年前form1 form2果時集運啱啱興起果陣先用左幾次,唔好咁蠢用dimbuy啦

用私集

用私集

見到好多人用唔到官集就以為冇得集運,之後直送小狗黎香港 我13歲果陣已經用淘寶集運,用私集過程個網教埋你,有得睇點做,其實好易。
點解可以而家啲人可以乜都唔識 究竟幾歲呀 無理由理解力仲低過個初中生
個人推薦新世代同BBGO!!!
唔好再用dimbuy啦

神洲落完黎用緊

用私集

見到好多人用唔到官集就以為冇得集運,之後直送小狗黎香港 我13歲果陣已經用淘寶集運,用私集過程個網教埋你,有得睇點做,其實好易。
點解可以而家啲人可以乜都唔識 究竟幾歲呀 無理由理解力仲低過個初中生
唔好再用dimbuy啦

我成日都過,蠢人就唔好學人淘寶
我都係自己摸下摸下摸返黎
啲人問問問問問,自己又唔諗下

用私集

唔好再用dimbuy啦

咁開post把撚呀?

人地都講左私集個網有教 睇過仲有detail野唔明你味上黎問
一開波就叫人求教 懶過豬咁 想人點教你 不如幫你買埋送去你屋企

用私集

唔好再用dimbuy啦

咁開post把撚呀?

人地都講左私集個網有教 睇過仲有detail野唔明你味上黎問
一開波就叫人求教 懶過豬咁 想人點教你 不如幫你買埋送去你屋企

伸手黨係咁 就算俾埋懶人包都唔會睇,明明第一頁都有教

用私集

唔好再用dimbuy啦

咁開post把撚呀?

啱呀,開個post黎分享下有咩集運好用/抵,中伏集運。
就等於去淘寶post分享產品同伏野,唔係比你問點比錢
問埋運唔運得乜乜物物仲戇鳩,當我地係客服?唔係連直接聯絡集運客服都唔識呀?
babykingdom既師奶分分鐘都醒過呢到D伸手黨
問埋D ON9野就知你冇慢慢睇晒人地集運打既野
新手一問
淘寶直送我揀左去郵局自取(圓通)
我google 過知道到貨個陣應該會經sms 收到個取貨密碼
請問搵人代領得唔得?
如果得既話又洗唔洗帶d 咩文件
唔該晒
新手一問
我google 過知道到貨個陣應該會經sms 收到個取貨密碼
請問搵人代領得唔得?
唔該晒

佢有密碼就得,最多問埋你咩名
新手一問
請問搵人代領得唔得?
唔該晒

佢有密碼就得,最多問埋你咩名

唔該你

用私集

唔好再用dimbuy啦

咁開post把撚呀?

啱呀,開個post黎分享下有咩集運好用/抵,中伏集運。
就等於去淘寶post分享產品同伏野,唔係比你問點比錢
問埋運唔運得乜乜物物仲戇鳩,當我地係客服?唔係連直接聯絡集運客服都唔識呀?

不能認同更多
伸手黨d問題越黎越過份
唔想答佢就開始屌柒人
又唔諗下識答個d人爬過幾多文撞過幾多板
人蠢唔緊要,最基本你比d誠意自己google下先
真係再唔明我地答你都得啊嘛

咪係囉,啲問題on99咁無營養無質素,點答
答到口臭啦
有冇巴打可以推薦下 美國集運邊間好
本身用開巴集都諗住轉...又貴d自取點越黎越少

點知近排又好似想做返起咁

d自取點多返好多...仲有一個開正樓下...
有冇巴打可以推薦下 美國集運邊間好

睇下標題啦好心
唔好睇D唔睇D好無?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞