淘寶集運集中討論區 (4) 請幫手答問題

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
只係係一間舖買野

條友剩係寄圓通

咁我用官方集運寄順豐係咪好on9
急問 想問下神州依家快唔快? 我有野趕住係6月4號前要
想問下運唔運得切?
想問下運唔運得切?

另外想問下有禁運品係咪要用敏感專線?
第一次用hotbuy 希望ok 之前用多寶 覺得有啲貴
想問下運唔運得切?

可以試下新世代,我每次用都今發 明到港,加一日送到住宅,即係今日4點前付款就即日發,後日就收到,好快。
如果你自提,應該都差唔多,甚至快啲。
同埋你運乜都得,佢會幫你作,從來冇衰過。
只係係一間舖買野

條友剩係寄圓通

咁我用官方集運寄順豐係咪好on9

你指圓通直送?只係係一間舖買野相比其他官集,直送係抵玩既,但聽講幾伏下?最近唔知仲有無搞好耐都未送到香港既情況呢

其實得一件貨,用順豐直送都唔貴得順豐集運好多姐
想問下運唔運得切?

6月4號真係樓上咁講乜柒都到,唔一定要神州啦
你打算買咩禁運品?如果普通零食/電子野唔洗要敏感專線,用求其一間私集都得

屌我有陰影 之前淘過一次用順豐官運都成兩星期
我係淘一部小蟻cam 同幫frd淘指甲機 唔比運
仲有件勁奇怪 旅行個啲收納袋都唔比我運

除左神州仲有咩好推介?
想問下運唔運得切?

你打算買咩禁運品?如果普通零食/電子野唔洗要敏感專線,用求其一間私集都得

除左神州仲有咩好推介?

呢d野所有私集(除左dimbuy)都唔會有問題
我有件貨今朝發 下午就送到集運度簽收左。
但 我仲未入資料訂單比 集運。點算。
事後先入訂單資料 會唔會唔見左。
果度都有百幾蚊
果度都有百幾蚊

正常唔會,遲入係冇問題
想問下瘋狂係咪已經正常返好耐了?
果度都有百幾蚊

正常唔會,遲入係冇問題

通常冇事,好多會自動幫你入埋,驚就問問集運客服
想問下運唔運得切?

除左神州仲有咩好推介?

正正常常你唔係運大量 佢都唔會理你
想問下運唔運得切?

除左神州仲有咩好推介?

正正常常你唔係運大量 佢都唔會理你

5kg野食算唔算多嫁?
有冇巴絲用過新世代集運

佢話要打埋郵政編號上去收貨地址到 但我係手機淘寶app個收貨地址搵唔到打郵政編號個一欄 唔打郵政編號上去嘅話有冇問題
有冇巴絲用過新世代集運

佢話要打埋郵政編號上去收貨地址到 但我係手機淘寶app個收貨地址搵唔到打郵政編號個一欄 唔打郵政編號上去嘅話有冇問題

冇問題

係,用左個幾月,好快,今發明到

唔該哂巴打

唔該哂巴打

巴打我用瘋狂4月20落單,到今日過左成個月都未拎到,你自己唸清楚用唔用 我追佢客服追到我癲
用開個d全部加晒價

今次試下晉越 首5續4.5

唔該哂巴打

巴打我用瘋狂4月20落單,到今日過左成個月都未拎到,你自己唸清楚用唔用 我追佢客服追到我癲

咁又要諗諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞