淘寶集運集中討論區 (4) 請幫手答問題

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
懶人豆袋 類似無印果款 你地會點報關
第一次用淘寶
唔知頭唔知路用左圓通
未到集運倉
呢家花都果邊水浸
都唔知有無事

家庭用品
有無巴打試過運喇叭 都成20kg 重 邊間集運會抵d

你問下佢包裝單邊過唔過80CM先
唔過咪HOTBUY

家庭用品

用hotbuy 單邊70

我諗你要講埋咩地區,有啲唔同地方唔同收費
同埋卡算有啲超平你果區無都無用
講埋自取定上門

講埋自取定上門

係喎,唔該曬
全部都係上門送新界區住宅,價錢已包埋加附加費。

講埋自取定上門

係喎,唔該曬
全部都係上門送新界區住宅,價錢已包埋加附加費。

附加費通常二三十蚊 應該屬於正常水平

53kg買咗啲咩

53kg買咗啲咩

幫我阿媽買種花嘅塘泥同埋營養土
其實都唔知有冇蝕
藍芽耳塞果啲 用唔用到私集運落黎

梗運到

總之唔好咁誠實就咩都運到

我hotbuy照報都運
請問有冇人試過香港寄野返大陸?
想寄對鞋 但係睇過d人話要收稅 好貴 最好直接過深圳寄
有冇人知羅湖果邊d快遞集中邊個位?google 答果d都係幾年前唔知有冇搬…
十年唔去深圳一次…好驚蕩失路/少左個腎/返唔到落黎
神州冇左太和個自取站
有冇邊間集運有太和附近嘅自取站?

新世代有大埔廣場同榮暉商場,唔知近唔近太和。
有無巴打試過運喇叭 都成20kg 重 邊間集運會抵d

淘寶買?小心2.1變7.1

好驚變7.1

7.1變dolby atmos
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞