淘寶集運集中討論區 (4) 請幫手答問題

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
想問下大埔而家應該用咩集運好 順豐係咪已打柴

哇屌 你大佢話踢爛左d件要佢賠,有曬cctv啊嘛

巴集正價20幾蚊首唔平. 但佢個體積比計算, 好平.
集運王定神州好用d?
因為之前用開dou4la,但發現集運王同神州平好多,所以想轉

神州係bullshit
集運王定神州好用d?
因為之前用開dou4la,但發現集運王同神州平好多,所以想轉

神州係bullshit

點垃圾法?
報告下先~
一路用開巴集無轉過,前排無左客服係跟得差左
不過最近又好似正常番,fb 都有update 下
暫時仲keep 到今發明到,不過如果運去智能櫃多數要用多日

同你一樣一直用巴集未轉會
巴打你係咪同我一樣已經無收sms好耐?
宜家收件佢次次都係whatsapp我,不過佢個whatsapp有小小遲,幾次都拎左件先收到
有次仲問我拎左件未
不過除左端午節個日之外其他日子都今發明到,算係咁。

我都繼續用巴集,智能櫃都係今發明至,我估要睇個櫃有冇位
集運王定神州好用d?

神州係bullshit

點垃圾法?

慢(無今發明至我已經當慢)
個system 同實況唔match,之前有個係神州做it 嘅巴打話嘅,我覺得呢樣都好垃圾

平時1-2日就到晒深圳,今次搞乜咁耐
內地速遞龍頭公司順豐控股,與阿里旗下物流平台菜鳥網絡爆發爭拗,雙方都聲稱被對方停止了數據接口。

國家郵政局昨晚北京召集菜鳥網絡和順豐速運高層,就雙方關閉互通數據接口問題進行協調,雙方同意從今日起全面恢復業務合作和數據傳輸。

雙方表示,將從講政治、顧大局的高度出發,積極尋求解決問題的最大公約數,共同維護市場秩序和消費者合法權益,並同意從今日中午12時起,全面恢復業務合作和數據傳輸。

國家郵政局強調,近年電商與快遞業共同發展的良好態勢來之不易,應倍加珍惜;希望上下游企業共同努力,攜手共進,合力推動行業持續健康發展,為廣大消費者提供更好的快遞服務。

傾掂數
內地速遞龍頭公司順豐控股,與阿里旗下物流平台菜鳥網絡爆發爭拗,雙方都聲稱被對方停止了數據接口。

國家郵政局昨晚北京召集菜鳥網絡和順豐速運高層,就雙方關閉互通數據接口問題進行協調,雙方同意從今日起全面恢復業務合作和數據傳輸。

雙方表示,將從講政治、顧大局的高度出發,積極尋求解決問題的最大公約數,共同維護市場秩序和消費者合法權益,並同意從今日中午12時起,全面恢復業務合作和數據傳輸。

國家郵政局強調,近年電商與快遞業共同發展的良好態勢來之不易,應倍加珍惜;希望上下游企業共同努力,攜手共進,合力推動行業持續健康發展,為廣大消費者提供更好的快遞服務。

傾掂數

可以用返順豐
集運王運三隻松鼠會唔會中伏?

傾掂數

SF 集運 無物流信息 , 點打包合併.......轉運到港
想問下大埔而家應該用咩集運好 順豐係咪已打柴

剛剛試用hotbuy
未收貨 到左掂ge 話你知
屌 好想搵間近火車站收貨
集運王定神州好用d?

神州係bullshit

點垃圾法?

個system 同實況唔match,之前有個係神州做it 嘅巴打話嘅,我覺得呢樣都好垃圾

絲打用緊邊間?
集運王定神州好用d?

神州係bullshit

點垃圾法?

絲打用緊邊間?

官集同集運王都有用
仲用過Hotbuy,巴集,瘋狂,dimbuy
集運王運唔運得假冒品?
我想運條Apple watch 錶帶,順風唔肯運。
集運王運唔運得假冒品?
我想運條Apple watch 錶帶,順風唔肯運。

Sf 乜撚野都唔運咖啦
今日買淘寶揀左集運 但係賣家一發貨就彈出黎叫我收貨係咪正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞