淘寶集運集中討論區 (4) 請幫手答問題

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
私集冇左件貨 佢話我簽收個陣冇check清楚 唔會賠 經一事蔡一智 大家記得要係街check齊d貨先簽收呀
私集冇左件貨 佢話我簽收個陣冇check清楚 唔會賠 經一事蔡一智 大家記得要係街check齊d貨先簽收呀

請問用邊間私集?
可以比大家留意一下
大眾集運九龍區自取勁平

請問用邊間私集?
可以比大家留意一下

多x

請問用邊間私集?
可以比大家留意一下

多x

記得簽收要點清楚

多x

多X負皮如潮又唔係平仲用佢

多x

啱啱search過自取都要成$8.2一公斤...,用其他集運送住宅仲平

多x

我屌 黎緊仲要逼住用佢集運添
唔通要係佢面前拆貨再簽收?

真係得佢? 你送東涌用佢 幾錢一公斤?
純分享,送住宅,(雖然呢度好似冇乜人送住宅),我屋企附近冇自提點,無計

唔好好似我之前咁戇居
應該唔會有人以為我係打手掛

多x

我屌 黎緊仲要逼住用佢集運添
唔通要係佢面前拆貨再簽收?

真係得佢? 你送東涌用佢 幾錢一公斤?

首kg10HKD, 續重4HKD
另一間自提就得翻順豐
計翻條數送上門好唔抵,用巴集送去青衣我再走去攞都無咁貴

咁你小心啲啦,喺佢面前拆
而加送去商場嘅集運有冇唔洗附加費或者價錢同自貼差十蚊左右?
平時集開10kg內
而加送去商場嘅集運有冇唔洗附加費或者價錢同自差十蚊左右?
平時集開10kg內
我第一次淘
係咪無人會用buyup夜貓
睇睇下你地覺得佢好貴
又無咩特別
唔知係呢個POST 問呢個問題正唔正確?

想係淘寶買噴模型的消光噴油, 不過好多舖都話噴油唔可以郵寄, 請問有咩方法可以淘到噴油之類的物品?

想係淘寶買噴模型的消光噴油, 不過好多舖都話噴油唔可以郵寄, 請問有咩方法可以淘到噴油之類的物品?

香港買啦,十幾廿蚊罐姐

香港買啦,十幾廿蚊罐姐

如果真係淘唔到, 唯有真係香港買, 不過香港真係貴幾多下 (20%-30%), 我係同時買半打或以下, 因為我需要大量消光噴模型, 淘到會平D.

香港買啦,十幾廿蚊罐姐

如果真係淘唔到, 唯有真係香港買, 不過香港真係貴幾多下 (20%-30%), 我係同時買半打或以下, 因為我需要大量消光噴模型, 淘到會平D.

講埋價錢, 郡氏消光, 香港賣6X, 淘寶最平大約$40.
我第一次淘
係咪無人會用buyup夜貓
睇睇下你地覺得佢好貴
又無咩特別

又唔係喎,雖然唔算平,但係客服唔錯,服務亦穩定,我通常貴野或雙11會用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞