淘寶集運集中討論區 (4) 請幫手答問題

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

送上門已經有到付, 自提點遲D先有. 依家終於有人做野,
咁多間集運, 巴集最懶. 好耐都無更新個官網. 宣傳都好少. 好難吸到新客.
係做折果期最多人用. 我都好後期先用佢, 用幾個月就加價.

送上門已經有到付, 自提點遲D先有. 依家終於有人做野,
咁多間集運, 巴集最懶. 好耐都無更新個官網. 宣傳都好少. 好難吸到新客.
係做折果期最多人用. 我都好後期先用佢, 用幾個月就加價.

佢個網真係…
集運king加價
首重一加加40%

...等我重想轉呢間, 見巴打介紹...... 好似唔錯.
好耐冇用淘寶
點解依家佢成日叫我預約個派送時間
我寄去集運個倉都要簡?
仲好似要額外收幾蚊
係咪我冇所謂嘅話ignore佢就得?
昨日再試用巴集,啱啱去咗拎,有whatsapp叫你去拎,貨齊冇少,算係咁
想問如果買鏡頭攝影戲材係咪唔可以用官集?
如果私集邊間ok架?
昨日再試用巴集,啱啱去咗拎,有whatsapp叫你去拎,貨齊冇少,算係咁

依家要等佢開番門市請番幾條友, 之前果班無咗......
收到sms話到件可以攞 去到自提點又話未到
有無巴打試過咁?係咪即係唔見左件貨?
用神州
點解淘寶show 嗰件貨係快件已簽收
但神州嗰度又寫係未到達貨品

依家要等佢開番門市請番幾條友, 之前果班無咗......

佢CS想搬返香港?
收到sms話到件可以攞 去到自提點又話未到
有無巴打試過咁?係咪即係唔見左件貨?

邊間又唔講
呢D野問客服啦應該
用神州
點解淘寶show 嗰件貨係快件已簽收
但神州嗰度又寫係未到達貨品

可能收左貨但未磅重入倉
等多一日半日
有冇人用過 到貨啦

見佢有自取點係公司對面就試下用
第一次用 就漏兩件貨
打去問就話
一件體積太細搵唔到
另外一件都係話搵唔到
然後就話賠錢落會員戶口

漏兩件貨 你賠番錢落會員戶口俾人有用咩
仲會敢用?
有無人用過圓通?
一直派件中,等極都無電話黎
有冇人用過 到貨啦

第一次用 就漏兩件貨
打去問就話
一件體積太細搵唔到
另外一件都係話搵唔到
然後就話賠錢落會員戶口

仲會敢用?

哇屌 你唔見左咩啊,手機殼?

體積太細 - 鍵帽
仲細過手機殼
另外一件就係防水袋
有冇人用過 到貨啦

第一次用 就漏兩件貨
打去問就話
一件體積太細搵唔到
另外一件都係話搵唔到
然後就話賠錢落會員戶口

仲會敢用?

咁我真係好彩
用左好多次都無發生意外
貪佢樓下就有自取點太方便
其實呢間幾貴都

貪方便
又貴仲要漏件
真係唔會再用
集運王 同 buyup 大家點揀
有冇人用過 到貨啦

第一次用 就漏兩件貨
打去問就話
一件體積太細搵唔到
另外一件都係話搵唔到
然後就話賠錢落會員戶口

仲會敢用?

哇屌 你唔見左咩啊,手機殼?

體積太細 - 鍵帽
仲細過手機殼
另外一件就係防水袋

係咪賠兩件貨錢
Steam錢包充值卡5美金遊戲代購
有冇人買過.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞