[真人真事改篇]《有一種距離,是HKU和IVE仔的距離。》/《初戀2000天》

1001 回覆
170 Like 5 Dislike
新讀者留言
好好睇 表示就㩒爛F5
希望你永遠唔會有依D經歷
多謝你追故
希望你都唔會再經歷
第十五章(10)

忐忑不安的James按下了Jessie的IG,嘗試從中找到更多線索。

Jessie最新的Story裏,有一位身穿灰色大衣,留著一頭韓式髮型的帥氣男生正搭著Jessie的膊頭,與Jessie臉貼著臉,二人手裏都拿著小小的酒杯。再看清楚點,除了手上的酒杯,二人面前還放滿了一排排的酒,當中空杯佔大部分。

然後,下一則Story是一小段影片,畫面的開頭晃得很,但仍能看到蘭桂坊的街頭人頭湧現的熱鬧情境,接著,畫面突然轉成了前置鏡頭,拍著Jessie倚著欄杆傻笑的畫面,之後,手機便掉了在地上,影片隨之結束。

James以為Jessie只是和朋友去了喝酒,沒料到會在Jessie的Story裏看到陌生男人的臉孔。

屌,你係咪癲咗?一陣比人執屍點算?James只要想到Jessie那只有他才能觸碰的身體,竟被其他陌生男人擁入懷裏,上下其手⋯⋯便怒從心生。

James終於還是按捺不住,衝了出去,跳上了的士,着急地對司機說:「蘭桂坊呀唔該。」

--------------------------
依Part有D短,下Part比較長,繼續多人睇緊就今日Po埋佢,唔係就留返聽晚啦留言/正評/IG話我知你睇緊啦
覆合、覆合、覆合,重要講三次!
Live咗
留名
快啲出文
lau ming
我都覺
之前冇只係因為Jessie係阿嫂咋嘛
ig見到又狗沖上黎
希望再多part睇啦
James狗好撚煩
Jessie bb 同邊個一齊關你撚事咩
拋棄左人又想繼續佔有人
玩具心態
自己擁有唔到 都唔想人地擁有
如果係Jessie 唔要James有呢個心態好正常
但係依家係James 唔要Jessie
仲咁就好賤囉
到依家都唔知佢鍾意怨婦Kay d乜
又live咗
快啲出文啦
James真係好賤
佢其實唔係鍾意佢
I think 佢係俾Kay 嗰種小女人behaviour 吸引左,覺得新鮮
想快啲睇落去!
都係
咁我亦覺得Kay 都唔係鍾意James嘅...
係囉, 想要搵個男人咋ma
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞