『薪火post』BNO續期資訊 (75) 2020年BNO有效護照數量爆升至314779

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
藍色係美加護照個隻藍喎
最重要有美簽
想請問幾時發出?
我諗佢係講脫歐後,即2月起仲有無第三段嘢。唔知2月份出證嘅巴絲,有無留意到仲有無呢?
我估仲有
講到明有十一個月暫緩期嘛,雖然名義丄脫咗歐但實際上仲未
Not entitled
從來沒bno份
今日收到BNO,都仲係紅色
攞得BN(O) 就會預左有唔見既一日
好彩係英聯邦國家去旅行唔見
一日左右就整好
temp passport 係故意用呢啲核突色等人一望就留意到
嘩 藍色?以前好似係米白色
有無bc holder 可以幫幫手,幫我呀媽簽confirm the identity

我幫呀媽申請緊bno( 佢有cukc 身份), 差佢個本,2月9日到期喇!!可能佢太老,宜家老個d要有人簽identity

請各位大大方便就pm 我:唔該晒!
Telegram:https://t.me/David1_sanchez

Your application will be withdrawn if your identity isn't confirmed by 09 May 2020. Fees can't be refunded.

Sign into: https://www.passport.service.gov.uk/track - reference PEX 346 869 8344
呢度冇人識你呀媽兩年以上
一定要識?
是旦寫可以嗎?

我可以俾番小小錢大家
寫信解釋
你有無試過自己朋友?貼去Facebook/IG搵幫手?之前有巴打搵同學幫手,幫伯友副署,無乜問題喎!另外你貼埋條link有埋pex no上嚟,如果hmpo咁得閒查到咪GG?9/5先到期,大把時間啦!唔搵唔知揸外國護照朋友多!移民咗入咗籍最好啦,英/愛護照唔使俾資料頁最好,你e-mail俾人簽完,直接e-mail俾hmpo就可以了。
佢應該彈咗無副署
大家幫忙 簽>查電郵>確定簽署>廣傳!謝謝!

1. 好急!
3月4日截止,仲有2日!差25100聯署!
邀請美國疾病管制與預防中心(CDC)出動協助香港應付武漢肺炎,請簽>查電郵>確定簽署>廣傳:

https://petitions.whitehouse.gov/petition/petition-cdcs-support-battle-against-2019-ncov-outbreak-hong-kong

2.
3月22日截止,差27300聯署!
有人搞咗個petition要求Youtube解釋「黃標」原因,幾乎香港、台灣同美國嘅中文YouTube 頻道,只要有涉及武漢肺炎都「黃標」,懷疑Youtube類面有支共嘅人喺喥控制言論,我已經簽署咗,大家有時間撳一撳,另外應該要集體訴訟要求Youtube賠償廣告損失

https://petitions.whitehouse.gov/petition/request-youtube-explain-why-youtubers-are-censored-or-no-ads-yellow-icons-coronavirus-topic
如果你覺得錢可以解決問題,應該去搵代辦,收得錢個風險佢同你受!

而你覺得是旦寫可以解決問題,我相信你身邊大把人可以咁做!
想問下 我舊時果本bno係bb仔相
但到最後佢又冇叫我搵人副簽 咁仲要唔要交埋?
定交埋實冇死
睇EMAIL
有就比
冇就唔洗
你睇清楚你封電郵,內有連結叫你登入,入到去有無叫你下載副署表?無嘅,你邊度搵到嗰張有你相嘅副署表俾人簽?如果你話手頭上有呢張有你相嘅表格,係下載返嚟,咁仲唔拿拿臨搵人幫你簽咗佢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞