『薪火post』BNO續期資訊 (75) 2020年BNO有效護照數量爆升至314779

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
我係 2月尾寄
我睇royal mail9號到左uk分發中心但16號又出個一樣既status
有冇人一樣
岩岩收到本passport消哂毒先開
感覺良好啲
我都係咁

唯有等下
預左佢藍色
但你個status之後冇update話離開咗個處理中心?
同你一樣就係
send左email比hk郵政睇下有咩回覆
我16號出完個status跟住冇幾耐就話份件走咗
唔撚係掛
我仲係果個status wo冇話走左
今晚send email 問下royal mail
俾你參考吓我果封嘅歷程
講真而家英國爆成咁
一定要預多啲時間
成個物流system好多位都仲要依賴manpower
同你一樣 但16號之後冇updatecls
佢contact得電話 on9唔通要打長途過去屌鳩佢
同你一樣 不過9號之後就仲係Langley
「約翰遜向全國演說時,官員正在聽取倫敦封城的簡報。倫敦是英國疫情衝擊最嚴重地區,封城最快可能周五實施,警員已待命準備防範封城後可能發生劫掠事件。每日郵報報道,兩萬部隊待命支援。」

封城之後,會唔會work from home?
講完係香港時間5點11分已簽收 中間乜都冇

想問下如果我passport issuing authority揀咗UKPA,UKPS, IPS or HMPO 而唔係others
佢最後冇countersign俾我簽 我個本係BB相嘅BNO
個application俾咗錢 我可以點做?
求救!感激
有無試過收到 bno , 個名有污積?
寄咗其它要嘅嘢先
佢要補countersign會搵你
已收到bno
紅皮定藍皮
睇咗doc就唔會咁了。

無事喎,照去照做就得了,最多咪轉paper form補副署。
你講有幾點油漬?
係。。 係個英文字到
再咁落去都唔知會唔會停royalmail 派遞
遲啲寄個啲就建議DHL or Fedex 個啲了
我啱啱到HMPO sad 係倫敦等左10幾日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞