『薪火post』BNO續期資訊 (75) 2020年BNO有效護照數量爆升至314779

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
我就是成功的例子
其實手上果張都係cert copy 黎
我想問因為bno有問題我寄咗番去,佢收到會唔會通知我?
我有幫人整,我寫佐封信話大陸出世所以提供唔到都ok,不過有提供父親出世紙(香港出世)
無錯,但好多人得一張,無咗補唔返皇冠頭。
既然係咁,你無謂俾張人哋睇唔明嘅嘢人哋了。
內政部話年中打後一定係,你自行留意新聞了,放心,呢啲新聞英國實大鑼大鼓,尤其是呢個首相!
我無補領過, 但唔係出生註冊署張正本都係皇后頭黎咩?
印錯之類?無通知,只有等,問進度只有webchat 。
生死處留嘅當然皇冠頭,但唔會出街俾任何人,補領啲乜出嚟,你咪俾錢做張囉,講真都唔係貴,收藏對比一下囉。
係呀印錯
變曬抽氣扇+全機印啦
唔係下個月開始係籃色?
有冇人試過地址既信既內容,係中文,但地址係英文?
講咩呀? 正本就係正本, 你當換新証呀?
下個月係開始有藍色
紅皮舊貨依然會繼續出直至用完為止
所以年中起先肯定會係藍皮

出世紙你攞得嘅都係verified copy
而佢copy嘅方式係搵番資料印上去一張出世紙template上面
禁點會有舊款template
唔係紅皮好啲咩,藍色成本廁板咁
有冇續咗嘅手足可以話我知如果想加英文名可以點
定係我再等10年先再改
上次過加拿大買機票唔小心落身分證英文名搞咗一陣
紅皮同支那撞到正一正
其實個Shade唔同
藍色咪又同抽氣扇撞

你唔好話紅皮同歐盟撞到正一正?
生死註冊官個簽名係DIGITAL架?印返出黎?
CERT TRUE COPY就係正本印返出黎, 跟住另一個認可機構睇住2張黎確認"真實"影印本。

你當港共咁潮將D 20,30年HARD COPY SCAN晒做DIGITAL都會印返晒D 龍獅出黎LA。但我相信港共係無咁做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞