『薪火post』BNO續期資訊 (75) 2020年BNO有效護照數量爆升至314779

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
你無錯到,佢哋嘅標準係去到一個小區,你睇返頭post,出生地有唔同香港各區嘅名。佢哋係睇咗出世紙去入個出生地點,至於俾錢換證會否轉咗,你會唔會試做第一個?
點重覆法?London eye跟住loop 返 John Harrison ?
我出世紙係瑪嘉烈
但passport 印hong kong
不過佢無叫我交出世紙(可能因為咁)
Your new passport is on its way.

What happens next
We've sent your new passport by secure delivery.

Your documents will arrive separately. They won't be in the same envelope as your new passport.
冇追到post
想問下有位巴打place of birth係Aberdeen
最後英國果邊點處理由得佢定係會clarify番做Aberdeen, Hong Kong
邊段?
有,一樣封面後面
Beautifully created by Polish workers from a "iconic" French factory.
被法國佬擺了一道!
好快
Thx bros
今日正式收到
再次多謝依個post嘅巴打
我想問帶冇巴絲試過係英國而唔係係香港申請去其他國家讀書既學生簽證?因為我要申請去德國讀書既學生簽證但係屋企人好驚我返到香港中招,所以睇下可唔可以去倫敦搞德國學生簽證
問德國
但佢話要交,可以唔交咩?
交唔到寫信解釋
聽日啊媽本bno應該送到,特登搞黎三月尾去意大利,而家去唔成了
來日方長
bno 有效數得返31萬?
個數好似好小
97前唔係有百幾萬人有?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞