『薪火post』BNO續期資訊 (75) 2020年BNO有效護照數量爆升至314779

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
上個月中寄野去英國係langley塞左成廿日,尋日收件人突然間收到
即係如果仲等緊慢件嘅,應該快有派件消息。
邊度影證件相靚
靚唔靚好主觀,識得影,手機都可以影到靚相!

市面有啲收得好貴,聲稱影出嚟成個名星咁,咁會唔會影出嚟村姑變貴婦?馮檢基變成宋仲基?影過嘅不妨上嚟報告吓啦!
影同執到靚一靚
去到外國過關時俾海關話P圖咪好Hurt
以為整容失敗
想問下,我upload咗張相,佢話反光quality is poor係咪正常?明明張相係出面影,冇乜反光
System 決定一切 佢話你得下就得 唔得就唔得
poor有冇得continue? 得既話 你唔介意咪繼續
唔得既話搵幅白牆用電話影啦
利申 我出面影都係鳩鳩地 老豆老母用電話影仲好睇過我
我同你經驗完全一模一樣
Royal Mail頭先終於突然變Status做Delivered
恭喜終於得到了,過兩日hmpo再轉狀態,其他等待郵局派件中嘅巴絲,請繼續保持耐性,快到㗎喇。
如果申請人唔同住址,佢會一齊定分開寄返黎呢?
Thanks
剛剛收到!!仲係舊版!!
DHL真係快喎
我琴日收email話approve
咁應該下個禮拜都收到
我用返9年前既證件相,都approve 左
我用返9年前既證件相,都approve 左
我估你起碼要再下下個星期先會收到,收email話approve左,仲要等1日print out, 再等多一日就會收到email話已寄出(但其實仲未寄, 睇DHL個運單紀錄就知)3至4日後,你會收到DHL個信息,果日先係真正寄出既日子,然後預3日到你手
同舊bno唔同?批俾你無問題,最緊要保持個樣20年不變!怕去外國過關時啲io執得緊啫!尤其是本證仲有十年玩。
hmpo話寄出係指比左英國本地courier

之後英國本地courier先比dhl呀
岩岩係馬交用完BNO返來
唔洗isolate 14日
張相3年前影 都唔知佢點發現唔係近期
會唔會用咗特衰張相?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞