[Netflix] Better Call Saul Season 5 討論區

1001 回覆
53 Like 3 Dislike
feel alive
痴線Kim唔好有事呀 真係好撚中意佢
Kim真係好慘
知道jimmy呃自己, 都仲要幫jimmy兜埋
Jimmy反而自己嚇到賴屎
同kim 起chuck面前爆seed果幕好似
今集主題好好, 冇人係無辜, 全部係自己選擇
就算kim當初冇主動搵lalo, 唔代表lalo搵唔到kim, kim一開波已經in game, 同得jimmy一齊就預咗
Kim係咪準備搵吸塵機佬
今集已經咁 下集仲要something unforgivable
唔記得吸塵機佬係由邊個角色帶出嚟
係Saul?
下集最後一集
BB s5 saul同ww著草都搵佢,應該saul好早知道

BCS s4有集opening講返saul係bb s5要走佬果集,有交代佢應該係第一次打俾吸塵機佬

個吸塵機佬真人今年年頭過左身
屌睇黎要等隔多一年先有得睇,希望下年年尾都有啦

仲要amc出撚晒名鐘意幫皇牌劇集final season斬part 1 part 2,又要隔多大半年,勁撚頂癮
但係如果下季又係得十集會唔會唔夠交代
而家先講到Tuco起碼仲有一年先出獄
有機會15集?
Part 1 8集 Part 2 7集
佢咁多嘢交待
我覺得起碼要有10+10
十至十五集講到去bb,淨低五至十集講走佬之後嘅日子
我覺得結局會係影佢拍佢最鐘意既Better Call Saul廣告作為ending
我以為Lalo叫佢講第二次時盲即刻mun槍射kim仲突登preview左之後幾分鐘先敢睇落去
Lalo跟住就會問「邊個救你?」
已經定咗12集
總集數同brba總集數一樣
邊到有講過?
吸塵機佬
如果kim真係去搵佢希望結局係saul去搵返kim同佢終老
最尾真係好撚緊張
真係好撚驚佢一槍打撚死Kim
Btw Kim屋企look好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞