[Netflix] Better Call Saul Season 5 討論區

1001 回覆
53 Like 3 Dislike
幾年前睇完完全唔記得
你哋啲品味幾獨特
Lydia個演員真人好正,蘇格蘭人嚟

https://youtu.be/cIvi0nQFbb0
笑起上黎好cute
我撐Kim
sor 講得唔好 ignore頭兩句應該ok
見d 人成日話kim 被jimmy 同化左
其實佢地本身都係同類
唔係kim 點會成日陪jimmy 玩tricks
只不過kim壓抑住自己者
成日凝住kim有條底線 但始終都係冇
Kim Bb
Kim 有底線 觸級重罪佢接受唔到
記唔記得有次Jimmy做大龍鳯而偽造證據 Jimmy唔小心漏左口 Kim都會嬲Jimmy 咁做 最後Jimmy就話無下次Kim先算數
BCS咁耐以來 Kim條線同毒販之間鬥爭好似無交接過 俾Kim發現Saul Goodman幫毒販做事(雖然係半被逼 正宗Saul Goodman留名一身蟻 幫過毒販做事 想抽身都難) 可能會成為Kim離開Saul 既導火線(之一)
Kim BB唔好死呀
琴日先睇完最近果兩集
點解ep4 一開始jimmy 已經揀緊保齡球?
唔係之後先見Howard 咩?唔通係倒敍法?
Jimmy 使唔使咁對Howard 明明佢都算好真心邀請佢幫手

呢兩集睇到好辛苦我覺得個呀伯都唔抵幫啦
Kim 就衰,玩到走火入魔,你自己咁唔gur個老闆直頭劈炮唔撈嘛,都唔知為咩
最尾同律師行老闆反面仲核突
BB 第一集cold open 已經係咁
點解今日仲未有得睇嘅???
kim 有種說不出的味道

有無巴打睇過佢既其他劇或電影,介紹下
ohh....原來轉左.....
慣咗星期一睇...
Kim
拍片三人組會有咩下場?
Mike喺圖書館嗰度幕講嗰單案係講緊咩?
完全無印象
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞