[Netflix] Better Call Saul Season 5 討論區

1001 回覆
53 Like 3 Dislike
認同呢個講法
Jimmy同呀伯處境相似,都係自覺俾大企業壓迫
掉酒樽同掉保齡都係越晒界嘅犯法嘢,但Kim會自己掃返可能有心改過,Jimmy就想推責任俾人仲要玩多鑊
呢個係Gus俾墨西哥cartel嘅錢嚟,兩邊都一定知
...德國工程師

MIKE喺BB入面好爽快, BCS到就成個老PUSSY咁
HMM係佢呀哥壓佢, 唔係HMM壓佢, 廣告牌單野係JIMMY明玩野想做戲出名
另一間FIRM請佢做PARTNER, 亦冇壓佢, 係佢自己行事風格唔夾間老FIRM

掉酒樽係同KIM一齊掉, 保齡係自己掉, 意思應該唔同, 保齡單野唔似咁簡單
NACHO條靚CRAZY EIGHT俾差佬捉左, 之後NACHO叫JIMMY傳話教CRAZY EIGHT同DEA講去篤GUS個集團出黎

NACHO俾GUS買起左, GUS要NACHO得到LALO信任
似係GUS自爆俾NACHO聽叫佢用黎得到LALO信任
未完全黑化吖嘛
同埋如果dea起唔到筆錢lalo就知有人通水
唔係自爆
Lalo想郁Gus但cartel唔俾,因為Gus幫佢哋賺好多錢
所以Lalo想搵方法搞Gus令佢對cartel冇價值,搵Crazy8做針就係想破壞Gus嘅operation

Nacho係雙面諜,將計劃話咗俾Gus知
但Gus一定要硬食,如果唔係Lalo就知有鬼
擺個假嘅defendant上庭
真係Monkey with a machine gun
it wasn't me, it was ignacio
https://www.youtube.com/watch?v=8gM6_FCeiBA
好爆 但現實上應該唔ok?
實死,Hector係最後一個Salamanca
所以殺完咪一直自責燥底囉
仲要屌GUS叫佢收返埋D臭錢
要睇爽快開片睇john wick啦 BB BCS就係睇角色點立體
唔關呢場事啦
由比老細ban佢個plan B應該就已經想搵JIMMY搞掂
50% off果兩條友想帶出咩劇情?
應該係兩層意思嘅
用咁多篇幅講呢兩條友,應該有下文,爭在唔知搞乜野出尼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞