[Netflix] Better Call Saul Season 5 討論區

1001 回覆
53 Like 3 Dislike
仲有阿Mike叫Jimmy琴被但係佢死都唔肯
最後兩集, jimmy搵返howard, 帶住kim入hhm, 之後再一次隊死howard成功將hhm改做jmm, 兩個人從始過住幸福快樂嘅日子
好難講mike係咪為家人而做, bb walter white夠話係為屋企而製毒販毒, 唔係人人buy呢一點

夠可以話見錢開眼嘅係mike
做警察就貪污, 為錢幫gus做殺手, 為錢幫walter white繼續販毒

jimmy搵咁多, 錢去咗邊都未知, 希望遲下會交代返
其實white都有講mike 唔一定要死
其實係代表chuck嘅space blanket嚟
佢到而家都係好憎chuck
洗唔洗咁樣洗白
係kim結婚前講明要jimmy交待任何事, jimmy先焗講
jimmy打銀行最後出絕招已經保護過kim一次, 係kim講明唔要呢種保護

jimmy入世未深, 今次間接地害到kim
今集mike伯嗰一槍打完痛到入心入肺
冇問題, 只係kim亦唔係善男信女, 冇必要捧到kim咁高
今集靚到好似畫咁

一開頭以為Jack班友搶野
btw開頭以為孖仔黃雀在後用Jimmy引班友出嚟, 點知係Mike伯 大拿拿7mil交完拍拍蘿柚就走咗去會唔會太老定
真係咁好睇?
我睇到第三季左右就放棄咗
上集 "I am a GOD!!!!!"
Lalo竟然預計唔到有內鬼通水,而佢已經係Salamanca家族入面最食腦果個
原本應該係想咁
但第一下都MISS 隊友仲要快殺到 第二下唔理得咁多
原本以為孖寶殺星返轉頭 點知原來係mike
唔通佢兩個真係要行返出大路
我都以為係孖兄弟點知係Mike伯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞