[Netflix] Better Call Saul Season 5 討論區

1001 回覆
53 Like 3 Dislike
兄弟笑啊

mike
唔記得左係bb入面 最後mike個孫女有冇拎到d錢 印象中好似俾緝毒處充公左
遲早都要咁做 bb入面都唔見jimmy有 證明佢已經真真正正in the game
係呀啲錢充公晒
同埋jummy想好似Mr White咁係沙漠埋左d錢去 遲d先返黎拎
jesse想比d錢佢孫女都唔得
DEA啲錢好少姐
得$2m係gus開俾mike嘅offshore account同新cook放夾萬嗰幾十萬
走佬個一大袋幾M俾walter拎埋
啱啱追返Breaking Bad
S1E1 White去攞錢比Jesse 買RV
間Bank 係Mesa
Meme黎 設計對白
起源好似係prequel memes
乜原來比white燒車個個 同比Jimmy呃錢個個同一個人黎
睇哂4季之後重睇左一次breaking bad
等佢出埋最後兩集先一次過睇哂佢
好正
不過追哂又好SAD
https://youtu.be/6NlMwYTF5To
同Jimmy Kim係resort呃左最貴支酒個集
咁你都留意到
幾乎所有角色break bad都係為咗保護更重要嘅人
都好明顯咁樣落去, 而家集集都暗示Saul其實有善心會唔忍心害人

即係佢之後breaking bad時要搵咁多錢要走佬
其實都係為咗kim
宜家睇返都係
佢偷嘢送比家姐成個大龍烏
leads to nowhere

成個故車線聽完都無意思
成個世界觀一早度好哂
啱啱重睇完bb,s4 ending真係美劇史上第一
垃圾劇
翻睇到Saul Goodman出場
Breaking Bad入面嘅佢真係好唔同 好放
你一講我去睇番
呢集真係數一數二咁好睇
炸雞佬爆死、去lab救Jesse ,仲有最尾果幕影番Lily of the Valley
睇到嘩嘩聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞