[Netflix] Better Call Saul Season 5 討論區

1001 回覆
53 Like 3 Dislike
結咗婚嘅伴侶唔可以因受法律約束而作證指控對方
姐係saul犯罪 kim唔會因為唔比證據而受牽連
姐係兩個已經決定咗同流合污
Fuck you Jimmy
好sad又好sweet
但佢地呢一刻如果真係選擇結婚唔係會仲可疑咩, 身有屎所以拿拿聲結婚?
Saul搵條友都話佢白過白紙,標準boy scott
後面Breaking bad 果陣 kim係係咪無出過黎? 太耐之前睇
應該就冇喇
好難咁比較
由頭到尾呢單野kim先係主謀, 反而係jimmy由頭到中尾段都叫kim收手
kim最後想收手係因為佢怕rich發現
而jimmy最終度咗條絕世好橋1穿3 thx

kim係嬲jimmy冇事前同自己講, 即係話jimmy對自己講大話
問題係jimmy咁做明顯係真心想保住kim, 萬一爆大鑊kim唔需要俾假口供..

kim最後最後個offer似係暗示自己明白jimmy今次呢單野, 但已經意識到自己一時跳制結果令到深愛佢嘅jimmy完全斷線再返唔到轉頭...
breaking bad睇咗兩次
無Kim出現
所以先話Kim最後會離開Saul
howard好撚慘, 成套劇最慘係佢, 扯線公仔

mike就哂氣, 我對今他mike正式"turn"頗失望
我情願見到好似tvb式被英雄救美之後以身相許好過
希望唔好係因為Jimmy而比人殺左
kim真係又愛又恨
成條線就係睇佢接唔接受到saul
我都唔想Kim死
希望佢只係頂唔順Saul而離開搬去第二度
繼續拍片...
間旅遊公司啊!德國佬走佬會合老婆,叫老婆會錢去呢間公司俾佢。之後Mike扮親戚送藥俾德國佬,呃旅遊公司個職員俾佢睇CCTV,之後Lalo一直跟蹤Mike去到旅遊公司(到旅遊公司前比Mike係停車場塞香口膠入機放甩左,但Lalo撞車閘走),然後Lalo殺左個職員去睇CCTV。條台灣妹就行Lalo關左旅遊公司對門,入唔到去那個客人。
佢真係為咗Kim!!!
今集係講Kim知錯了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞