[Netflix] Better Call Saul Season 5 討論區

1001 回覆
53 Like 3 Dislike
完全係無用嘅一個角色
講佢shoplifting係多餘嘅
就係由一開始佢兩姐妹搞東搞西,先有說服力搞到white逃避生活層面全心投入毒販世界,當然如果由今時今日BCS劇組寫返劇情,我諗姨仔中段已經寫死佢去推動劇情 唔會唔知留佢係到做咩
所以BCS好過BB 其中一個原因就係類似chuck呢種煩膠family,都拍得好好睇
佢而家羽翼未豐,唔可以亂黎住。
對家一有事,墨西哥嗰班人就算唔搞佢,都唔會再俾生意佢做。

同意另一位巴打講,gus係呢輯個氣勢太張揚,一行出黎就知係個狠角色,上集嗰種斯文企理深沉內斂,反而更襯佢做緊既野。
暗中保護Jimmy囉
gus死左之後 walter同jesse兩個即刻去清lab
倒左好多易燃物係地下 之後整個電掣落地下
記憶中應該係咁
因為編劇真係每個scene都有諗過colour tone
電視呢啲視覺媒體細節豐富過文本 睇咗幾次容易pick up到好正常
Kim真係好女人
呢個post好睇過套劇
一個二個喺度鳩估講到似層層
打一大篇文果啲仲撚好笑,睇都廢撚時睇
正路咪一年
中共武漢肺炎都唔知會唔會影響新一季拍攝
我係近半年先睇BB 同BCS
原來當季追嘅話,唔覺唔覺就完一個season
有排等
以係gus想make sure 果7millions成功運到返去
因為要確定 lalo保釋到出黎再做死佢
Stranger Things season4 已經受影響
我淆mike伯呢啲老人家中招多啲喳
同the room 個個I definitely have breast cancer 一樣
Better call Saul啲好細嘅配角嘅刻劃都正
Bb我好多年前睇已經冇乜印象
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞