香港航空有咩咁好坐?

713 回覆
19 Like 31 Dislike
批33v裝econ位又唔裝埋電視 ,長途機冇電視真係
332飛溫哥華冬季唔知洗唔洗限重?
不過呢排HX好似好多動作,開返胡志明市
鄉土又傳緊HX考慮開返倫敦線

條胡志明市線時間對香港客嚟講垃圾到唔恨

個幾鐘VietJet算啦
貨運就多多都唔夠

堆A330有,A320就得頭頂電視仔

32V好似冇

好似要link佢個濕鳩wifi

聽講佢用32V飛 YVR

a333應該飛唔到咁遠
我估佢諗住用350飛YVR 點知趕唔切
唔知架350 8月頭到未呢

332可以,但唔可以full load客+貨

佢 Econ 買到咁平
點維皮
番親泰國都坐
商務做特價都係2千頭

(岩岩升做銀卡)

其實銀卡會員坐Y會唔會次次有空姐過黎say hi?就黎升銀但唔想佢黎greet 我,感覺好怪

無,要金卡先有
經濟位有無紅白酒飲?
d空姐真係好索
佢啲飛機餐難食到...
除左國泰,大部分經香港機場既都係國內飛機維修公司。

如果因為呢個原因唔坐Hx, 咁其他除國泰以外都唔可以坐

利申: HX 人

LM同BM差好遠 唔好購埋一齊講
HX死都唔會坐
大家都非廉航點解HX可以平到咁
有咩只符合最低要求就算 大家自己諗
好過垃圾因航就夠

笑死我
除左國泰,大部分經香港機場既都係國內飛機維修公司。

如果因為呢個原因唔坐Hx, 咁其他除國泰以外都唔可以坐

利申: HX 人

cx都有係大陸廈門做

大陸廈門都係香港HAECO
HX就真係CASL

一個香港QC水平 一個大陸
你懂的
國泰係不堪
但我唔會好似有D人咁以唔坐國泰坐廚叉為榮
講到尾廚叉都係支那公司
寧願坐中東三寶、日航、大韓果類傳統航空公司,
都唔會貪平坐廚叉

agger
坐過一次去峇里
屌好似過山車咁上上落落響度拋
國泰係不堪
但我唔會好似有D人咁以唔坐國泰坐廚叉為榮
講到尾廚叉都係支那公司
寧願坐中東三寶、日航、大韓果類傳統航空公司,
都唔會貪平坐廚叉

agger

我未試過坐國泰有唔愉快經歷
好多時人云亦云
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞