香港航空有咩咁好坐?

713 回覆
19 Like 31 Dislike
坐廚叉大家試過delay幾耐?
我試過曼谷,來回程各遲約2小時,每人派約$50餐券

無delay過,早走就試過兩次
broading soon五分鐘後即變final call

我都冇試過,次次準時/早走

好奇一問其實連登多唔多巴絲係飛機迷?

唔專業飛機迷一個,連d機都未識分,要靠FR24

其實想問好耐 點分AIRBUS同BOEING
我見過有D人一望隻機已經分到咩型號 心諗320同737差唔多樣
我淨係識787 747

320個nose 圓d
737尖d
同埋睇駕駛艙
Airbus係平既
Boeing係向上

仲有737機尾形狀,底部向前延伸
識人做機場野既話
佢地D機就真係夠新
不過日常保養維修就好差
個價平都係因為依個位
所以佢話熟行既都唔會揀依間野坐
識人做機場野既話
佢地D機就真係夠新
不過日常保養維修就好差
個價平都係因為依個位

將d機用到盡
講到HKA咁撚危險,又唔見D空姐死咁幾件
俾狗坐
上次飛日本
有個空姐個樣8成似一個叫香澄既退役AV女優

痴撚線
識人做機場野既話
佢地D機就真係夠新
不過日常保養維修就好差
個價平都係因為依個位

將d機用到盡

因航咪一撚樣....夏天流流無apu 照出機去新加坡kul bkk, 熱撚到核爆......

啱啱先做完隻機, 有條蛇夠膽死仲有10幾個鐘夠鐘都要做多轉, 明明隻機喺地已經成7個鐘都唔整
識人做機場野既話
佢地D機就真係夠新
不過日常保養維修就好差
個價平都係因為依個位

將d機用到盡

因航咪一撚樣....夏天流流無apu 照出機去新加坡kul bkk, 熱撚到核爆......

啱啱先做完隻機, 有條蛇夠膽死仲有10幾個鐘夠鐘都要做多轉, 明明隻機喺地已經成7個鐘都唔整

其實飛機 = 巴士
遲D去日本,諗緊坐香港航空定全日空好,價錢差2k

你疊水唔志在2k 咪坐ana囉
講到HKA咁撚危險,又唔見D空姐死咁幾件

廚叉簡唔中都會因爲technical problem而off load
識人做機場野既話
佢地D機就真係夠新
不過日常保養維修就好差
個價平都係因為依個位

將d機用到盡

因航要慳錢ma

你疊水唔志在2k 咪坐ana囉

2k夠你食shabu shabu、靚壽司、鐵板燒
[無限鞭屍系列]
之前又話因航獨有overbook點點點
你睇睇魚拉突為咗畀員工上機點樣對overbook啲客
https://www.facebook.com/bbcnews/videos/10154568752922217/
識人做機場野既話
佢地D機就真係夠新
不過日常保養維修就好差
個價平都係因為依個位

將d機用到盡

因為飛機永遠飛上天先係最賺錢

新航好多機7年內係周圍飛,之後就轉手賣比其他航空公司,你懂的
Book 左hx下星期六去大版,本來$1998,但老品未批最終$2300 @

原來去日本可以咁平 仲要有咩行緊,有野食飲
Book 左hx下星期六去大版,本來$1998,但老品未批最終$2300 @

原來去日本可以咁平 仲要有行緊,有野食飲

HX BKK線啲時間好唔人道
雖然係平
但如果同老豆老母去真係唔會考慮

去BKK咁多選擇,老實講幾時輪到HX

去程中午12點 回程夜晚10點 幾正常

睇親都係見到凌晨兩三點機

比貴300就有正常時間

雖然係平

打工仔之選一定係 Emirates
星期四上機
星期日返
返到香港都係6點幾

一家大細之選一定係 CX 同 TG

Full service career 有時只不過係幾百蚊,但仲包埋行李

想平airasia都得

airasia 旺季加埋行李 貴過hx
啱啱book左去曼谷坐hx商務 先2300

雖然係平

比貴300就有正常時間

做左個正常時間 (香港早機去,曼谷晚機返) 的 dummy search

雖然係平

比貴300就有正常時間

做左個正常時間 (香港早機去,曼谷晚機返) 的 dummy search

國泰

雖然係平

比貴300就有正常時間

國泰

Searching period: 5月12日至5月14日
諗住做下孝子同老豆老母去曼谷買野食野

雖然係平

比貴300就有正常時間

咩月份cx咁平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞