香港航空有咩咁好坐?

713 回覆
19 Like 31 Dislike
唔想死住,永世不坐
利申:做過機場

我朋友都係做過機場又係話永世不坐。

利申:朋友做過機場 starbucks。

識D CX人唔鐘意用員工飛鐘意儲金鵬
商務好平
去親台北一定坐

無錯
超平
但啲位同國泰無得比

如果同cx regional business 比
HX 一定好過佢
好難有J 位難坐過cx regional J
我覺得大陸三大航空啲737/320 J 位都舒服過cx regional J

睇過分享
Cx regional J class 好似 PEY
除左國泰,大部分經香港機場既都係國內飛機維修公司。

如果因為呢個原因唔坐Hx, 咁其他除國泰以外都唔可以坐

利申: HX 人

唔想死住,永世不坐
利申:做過機場

我朋友都係做過機場又係話永世不坐。

利申:朋友做過機場 starbucks。

識D CX人唔鐘意用員工飛鐘意儲金鵬

比我都唔用乞衣飛啦

Hka 有佢自己既maintenance team 架
佢地都係香港人囉
不嬲唔坐
我寧願比多D錢 都唔坐
南華早報咪講過hx 啲機師唔掂,易炒機囉
商務好平
去親台北一定坐

無錯
超平
但啲位同國泰無得比

如果同cx regional business 比
HX 一定好過佢
好難有J 位難坐過cx regional J
我覺得大陸三大航空啲737/320 J 位都舒服過cx regional J

睇過分享
Cx regional J class 好似 PEY

唔好咁大聲,一陣個j成日都full又多低質人就慘!

申利:2-3個月飛一次 好想同啲空姐影相

佢地都係香港人囉

家嫂啲維修真係
慳d 啦你班港豬,HX 同 UO 一出特價機票咪又係仆住街去搶

貪平
d空姐係正嘅,機票係平嘅
好過垃圾因航就夠

cx都有係大陸廈門做

佢地都係香港人囉

家嫂啲維修真係

hka自己maint crew 但係做transit同line個啲,大check就返祖家做
去日本UO加多小小就坐到HX
一係係坐HX

坐過UO就知係惡夢
平咪得囉 理閪佢點
港航啲空姐好撚正
啲人話港航危險係因為用大陸維修crew?

因航有啲都係返廈門維修架,香港邊整到咁多
性價比,呢個價錢呢個質素冇野好嫌

因航有啲都係返廈門維修架,香港邊整到咁多

睇錯,自

香港航空transit就自己香港crew,大修返大陸做

因航就搵haeco同廈門太古做
國泰係不堪
但我唔會好似有D人咁以唔坐國泰坐廚叉為榮
講到尾廚叉都係支那公司
寧願坐中東三寶、日航、大韓果類傳統航空公司,
都唔會貪平坐廚叉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞