香港航空有咩咁好坐?

713 回覆
19 Like 31 Dislike
廚叉冇uk/british 揀得England

維珍同英航飛倫敦,大家會揀邊個?
都係6k鬆d,維珍平10蚊

維珍

我見轉咗用787?濕度高啲舒服啲

維珍轉左787呀,自己坐埃航都坐過,幾好既
不過我媽媽而家又話要飛伯明翰
得QR、EK或者AF+KLM揀

77W窄位

維珍

77W窄位

QR 787喎

維珍

77W窄位

QR 787喎

EK A380最好

維珍

77W窄位

QR 787喎

最後幫佢買左EK,個時間最靚,來回係杜拜等兩個鐘,
QR要等10粒鐘,叫一個英文字都唔識多隻既老人家點捱.......
一程77W之外其他A380
下個月頭出發5750一個人

維珍

77W窄位

QR 787喎

QR要等10粒鐘,叫一個英文字都唔識多隻既老人家點捱.......

Good choice
A380位夠闊

維珍

77W窄位

QR 787喎

EK A380最好

揀得油王都係想坐佢架A380啫

維珍

77W窄位

QR 787喎

EK A380最好

揀得油王都係想坐佢架A380啫

我話之佢
而家最緊要個位夠闊

維珍

77W窄位

QR 787喎

Good choice
A380位夠闊

時間行先,咩機都其次
如果我去會揀AF+KLM,有744 combi
其實a380唔一定闊
上次坐af a380 坐 galley 隔離 逼到仆街
以後都唔會再坐UO
又唔係真係平 計埋劃位行李咁還不如加錢坐HX CX ANA

根本係,飛一次又要諗行李點過到呀超重又點,慳二三百蚊玩自己,不了。

去日本二線城市玩坐佢就幾好嘅

覺得UO玩法嘅都係target啲拎個袋就上得機嘅背囊友
又再者超長stay period嘅飛
但眼見太多港豚又劃位又寄倉又加嘢食又乜又物再自highvd平就......

BA垃圾到狗呀不屌

BA垃圾到狗呀不屌

識揀一定揀處女
有得揀都唔會搭廚叉
紅底是死罪

所有同支那直接運作嘅我都完全唔會考慮
因航就勉強可以考慮,始終廣東話,一冇咗廣東話就永不錄用
利申SQ就快有gold,打算status match Marco polo

邊有咁易match
廚叉冇uk/british揀 得England

大家係咪咁
話時話香港航空 cabin 係唔係仲用 殘體字?

痴線佬 講還好都要比人屌老母

錯係邊

話HX 差呢條罪, 已經夠晒要屌老母

呢兩款真係聞到已經想作嘔,食落去就更想嘔

講還講 做咩要post 相

個麵包好似幾軟熟
青豆
平價龍脷魚 用叉可以成餅拮起嘅意粉

麵包係okay既,我見佢一上機就整熱佢;

屌佢老母臭閪份魚柳意粉完全無汁,乾撚到仆街冚家剷,
重同我講係白汁魚柳意粉,白佢老母閪

個雞重衰,無味既,d汁鼻涕咁樣,屌你老母聞到已經想嘔,
食左兩啖真係想即刻衝去廁所嘔

無汁唔掂
有汁更加唔掂
不如不吃

呢兩款真係聞到已經想作嘔,食落去就更想嘔

講還講 做咩要post 相

個麵包好似幾軟熟
青豆
平價龍脷魚 用叉可以成餅拮起嘅意粉

麵包係okay既,我見佢一上機就整熱佢;

屌佢老母臭閪份魚柳意粉完全無汁,乾撚到仆街冚家剷,
重同我講係白汁魚柳意粉,白佢老母閪

個雞重衰,無味既,d汁鼻涕咁樣,屌你老母聞到已經想嘔,
食左兩啖真係想即刻衝去廁所嘔

白汁要問空少哥哥攞

個程機無空少.....

問空姐拎
佢地可能有白帶
或者有白汁啱啱留低左喺塊閪度

番成人台啦
有得揀都唔會搭廚叉
紅底是死罪

所有同支那直接運作嘅我都完全唔會考慮
因航就勉強可以考慮,始終廣東話,一冇咗廣東話就永不錄用
利申SQ就快有gold,打算status match Marco polo

成班空姐空少都係香港人台灣人日本人

有一部分仲要係因航因龍日航星航 去做既

除左班19管理層

基本上都係香港人喎
Hk express 都話難坐 不如坐下香草
呢間真係終極辛苦 我寧願佢出企位 屌佢老味

濟洲仲極品

同TO比濟洲啲位已經好闊落
UO狗也不屌

維珍

空姐套衫超級正

套壽衣囉

套壽衣囉

其實套壽衣幾襯香港人,都係趕撚住去死

套壽衣囉

即係而家 cabin 同 IFE 都係用返正體字

套壽衣囉

即係而家 cabin 同 IFE 都係用返正體字

cabin係正體中文,IFE好似兩樣都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞