香港航空有咩咁好坐?

713 回覆
19 Like 31 Dislike

Apple 個wallet pass點拎?
唔好答我print screen /show email

因航你online checking 左就會有個email send俾你
你係email到download落wallet就得

其他公司係自己既app做online check in已經有得揀add pass to Wallet, HX 仲未有

係唔係呢個?

係 國泰我識整 但hx點整

第一次見

我都儲到一個 印象中好似係某啲機場出發先用到?不過佢唔係好user friendly就真嘅

有冇人知香港航空個boarding pass 點add落wallet
國泰果d係email 入面有add to wallet 個button
香港航空搵唔到呢樣野

dl hx ios app online check in 就得
第一次搭飛台灣就upgrade我去商務
你會好唔好印象呢
第一次搭飛台灣就upgrade我去商務
你會好唔好印象呢

咁正
HX有冇inflight entertainment system
HX有冇inflight entertainment system

堆A330有,A320就得頭頂電視仔

33V好似冇

33V好似冇

好似要link佢個濕鳩wifi

33V好似冇

聽講佢用33V飛 YVR
有兩個空姐真係好高質, 眼大大好高貴, 唔記得名

利申: 一個月飛幾次 北京/杭州蕭山/上海虹橋
除左國泰,大部分經香港機場既都係國內飛機維修公司。

如果因為呢個原因唔坐Hx, 咁其他除國泰以外都唔可以坐

利申: HX 人

HX人
你真唔識定假唔識
國泰旗下都有d 判左去casl
由其 ka既a32x機種

大部份都重係heaco
Hk express 都話難坐 不如坐下香草
呢間真係終極辛苦 我寧願佢出企位 屌佢老味

香草真係狗也不屌,d位窄到仆街,UO仲闊過佢

香草真係狗都不屌

香草真係狗都不屌

樂桃香草兩間都永不錄用

HX人
你真唔識定假唔識

大部份都重係heaco

320比卡嫂 330比HAECO

香草真係狗都不屌

樂桃香草兩間都永不錄用

認真, UO係LCC黎講算係唔錯

HX人
你真唔識定假唔識

大部份都重係heaco

廚叉320比卡嫂 330比HAECO
班空姐好後生, .....比CX
感覺成班好想上位, 搵有錢仔做老公
因為喺台灣返學,
一直有留意開台北d機票價錢,
我4間都坐過,
用ex-TPE個價錢去比夠公平啦掛,
因航真係冇得揀先會考慮,
佢同CI差唔多價,
最貴係BR,
對上一次搭CI同CX已經係兩年前,
BR屌打佢地
但最近嗰一年內都係搭廚叉,
因為BR EY個價買到HX J,
如果唔係平到咁我會去返搭BR

32V好似冇

聽講佢用32V飛 YVR

a333應該飛唔到咁遠
我估佢諗住用350飛YVR 點知趕唔切
唔知架350 8月頭到未呢
批33v裝econ位又唔裝埋電視 ,長途機冇電視真係
332飛溫哥華冬季唔知洗唔洗限重?
不過呢排HX好似好多動作,開返胡志明市
鄉土又傳緊HX考慮開返倫敦線
番親泰國都坐
商務做特價都係2千頭

(岩岩升做銀卡)

其實銀卡會員坐Y會唔會次次有空姐過黎say hi?就黎升銀但唔想佢黎greet 我,感覺好怪

HX人
你真唔識定假唔識

大部份都重係heaco

廚叉320比卡嫂 330比HAECO

>KA

32V好似冇

聽講佢用32V飛 YVR

a333應該飛唔到咁遠
我估佢諗住用350飛YVR 點知趕唔切
唔知架350 8月頭到未呢

332可以,但唔可以full load客+貨
批33v裝econ位又唔裝埋電視 ,長途機冇電視真係
332飛溫哥華冬季唔知洗唔洗限重?
不過呢排HX好似好多動作,開返胡志明市
鄉土又傳緊HX考慮開返倫敦線

條胡志明市線時間對香港客嚟講垃圾到唔恨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞