香港航空有咩咁好坐?

713 回覆
19 Like 31 Dislike

上次飛泰國既前菜,主菜無影

前菜咁大碟既

主菜係煎魚配寬麵
飽到訓唔到

清成日去泰國?

一個月兩次
老婆係果邊

你個user name

上次去台北 唔記得帶針換電話卡 有個日本空少哥哥比左佢個襟章我拮

日本仔
通常揀得HX都係價錢問題既者
幾抵,除咗間中delay之外,其實唔錯啦

前菜咁大碟既

主菜係煎魚配寬麵
飽到訓唔到

清成日去泰國?

一個月兩次
老婆係果邊

你個user name

我唔係姓胡

前菜咁大碟既

主菜係煎魚配寬麵
飽到訓唔到

清成日去泰國?

一個月兩次
老婆係果邊

你個user name

我唔係姓胡

沖哥

咁都叫間中 ...
一上機就播由學友主唱既觀自在菩薩.行深般若波羅密多時
已經屌打因仔
飛北海道
港航$2500
國泰$6000
點解

咁都叫間中 ...

坐過幾次都無delay,重早走左

咁都叫間中 ...

呢排好撚準時, 準到你驚, 尤其有新閘口之後
同埋其實好睇飛邊度, 台灣機場本身廢廢地, 間間都成日delay, 因航一樣delay, 但今年都好左好多, 如果飛日本就一向都好撚準時

反而行李成日delay就真, 基本上返香港機場行李延誤率達九成, 屌佢老母

btw 新翼個lounge原本上年十月開, 年尾燒撚左, 呢家都唔知幾時先開到

咁都叫間中 ...

同埋其實好睇飛邊度, 台灣機場本身廢廢地, 間間都成日delay, 因航一樣delay, 但今年都好左好多, 如果飛日本就一向都好撚準時

反而行李成日delay就真, 基本上返香港機場行李延誤率達九成, 屌佢老母

btw 新翼個lounge原本上年十月開, 年尾燒撚左, 呢家都唔知幾時先開到

啲行李由中場坐架慢撚到喊嘅車仔限速20km碌到過T1預左有排等啦
喺機場揸車就知果度都幾撚遠 重要揸咁慢

咁都叫間中 ...

啲行李由中場坐架慢撚到喊嘅車仔限速20km碌到過T1預左有排等啦
喺機場揸車就知果度都幾撚遠 重要揸咁慢

中場真係...
飛北海道
港航$2500
國泰$6000
點解

以前獨市過萬的
但又好奇怪,坐過華航去高雄就得個雞扒包加包餅;但飛台中又有成個熱餐,但準則都幾難明
但又好奇怪,坐過華航去高雄就得個雞扒包加包餅;但飛台中又有成個熱餐,但準則都幾難明

幾點機?唔同時間唔同架
屌因航係因為佢年年退步,但係價錢呢?唔洗講啦,總之有得揀都唔會再坐因航
雖然覺得用飛機餐比較航空公司好on9,但唔知係咪我要求低,一直覺得因航冇衰到咁誇張

啱啱揾返啲相 兩個都係素食餐

2016年5月底 廚叉 夜晚十一點機 HKG - TPE
單程HKD500
保鮮紙包住凍咗嘅三文治,啲沙律醬搞到個包淋曬

2016年8月頭 因航 下午茶時間機 TPE - HKG
來回TWD 5113
都係差,入面好似得矮瓜同兩片瓜 ,但暖嘅

同埸加映

2016年5月 因航 朝早10點機 KIX - HKG

幾好食 好似都係素食餐

2017年2月 QF 朝早7點幾機 MEL-SYD

之前16年頭飛過BNE-SYD 都係一舊pastry,所以理解唔到點解啲人成日要屌CX飛台灣得雞卷

利申 cx打手

咁點解巴打用餐去做比較
其實呢,香港機場禁區就好撚多餐廳,唔好話熱餐,叫埋甜品都仲得
喂,再玩大D,去美心叫個翅外賣,又或者cafe deco整塊扒加半打生豪上機,空姐問你要雞定牛果陣,答佢no thanks, i got my 魚翅 and 生豪 already,嘩屌,坐business都眼紅你呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞