『薪火post』BNO續期資訊 (74) 2020年BNO有效護照數量爆升

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
有冇人而家見到BNO就眼冤
如果鑽石公主號上面嘅香港人有BNO
日已落帝國會點做?
眼咩冤?
唔好再話BNO冇用
今日實測BNO仍可係越南胡志明機場攞落地簽、可以check in所謂支那人不得內進嘅酒店,去咗好多地方消費都先問你邊度黎,大家影定passport係手機show俾佢地話Hong Kong就過關笑笑口咁歡迎

我幾個當地嘅純正越南朋友以前到依家都話香港人唔係支那人 質素大部份都高支那人幾班 大部份亦都好有禮貌同埋可以講流利英文 唔似支那人on撚99 以為全世界要就9佢地 係外國一開口就支那話
想問下我96出世但係全家都冇bno係唔係GG?
仲有呀,上年11月去阿曼仲有visa on arrival。不過我自己用BNO申請網簽,無問題。
可能快派啦

https://www.mirror.co.uk/news/politics/first-look-brexit-blue-passport-21550340

後話: BJ個頭可唔可以執返好少少
名同PASSPORT調轉
BRITISH 係咪多餘
跟返舊黑色
BOTC下面UK係咪轉返自己地方名
有圖?
你想要咩圖?
是旦影張有username+越南無上裝餐廳
薄紗?
越南係一個會令人沉淪嘅地方
下個月就有新版本bno了
要畀brexiteer patriots要打飛機嘛
New blue British passport rollout to begin in March https://www.bbc.co.uk/news/uk-51585018
救老母

藍色準備出場
共享支那人榮譽
所以早講咗,一有藍色呢條友會第一時間俾大家知!三月開始出貨,年中鐵定改晒,想要咩色嘅自行執生了!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞