『薪火post』BNO續期資訊 (74) 2020年BNO有效護照數量爆升

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
應該係呱
冇剪
你用用咩方式寄?
空郵掛號

我都係

我都係但仲未上機
我想問下到時sendpassport比我,會唔會比個DHL既運單號碼我架?
轉左PRINTED AND SENT之後隔一兩日就會, DHL都會有SMS比你
6號下午到處理中心
7號朝早已交付運輸公司/出發前往目的地
我係報失左
之後佢又email我話我仲有一本,係唔係都唔見埋
其實我應該就無佢所謂既另一本,不過我照答佢搬屋唔見曬,佢就話OK,take 返個record
【武漢肺炎】鑽石公主號滯留港人發燒兼斷藥 港入境處懶理轉求助英領館獲發額外2支水

https://hk.news.appledaily.com/local/20200207/C6TOWF2BO3FLIXBWPWYUOKAU3M/?utm_campaign=hkad_social_hk.nextmedia&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_content=link_post&fbclid=IwAR2wsvUFMxH6DuncTb7OUjU14lcOODTNsc0V746ISnJZBbQoFhQ8ENQOvSY

真係可憐,入境處無能到𢱑多兩樽水都做唔到,仲繼續用本爛鬼特區護照嗰啲係唔係on9
己收
報返
我只係需要交
地址証明
身份証副本
特區護照副本
舊BNO

四樣野
我今日收到新護照,但我出世紙嗰啲仲未收到消息會寫返嚟,係唔係其他嘢唔係DHL送返嚟架?
睇DOC
多睇doc保平安
你理解曬doc入面寫嘅所有嘢未?
你首先問返佢,話你之前寄咗本未剪角嘅,資料如網上填報,如果佢話呢本無,就叫佢搵清楚啲!如果佢話應該仲有一本更新啲嘅,咁你再同伯友搵清楚啲!真係搵唔到,就同佢講報失,叫佢教你點做。如果佢話手上無舊bno,兼話搵唔到,如上問返佢報失點做法。
我年三十晚寄 本身應該仲早到
因為上上星期郵局無開
今個星期 有限度服務
default每人每日有支500ml水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞