買電視機換電視機集中討論區(修正版)(8) 有問題請睇咗#1先

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
A8G終極撚狗機
掛G名實際只係一部小update A8F

唔急用就等A8H
有earc咪得
部LG smart tv 成日睇咩台 會睇睇下自動熄完又重開
有時按遙控 按好多下電視都無反應
係咪個電視用咗好多記憶體 搞到lag 下lag 下
有冇人知係咩問題?
地區係香港,用到Netflix喎
想要55寸
a8g貴a8f 千鬆蚊,應該a8g好d?
不過爬完文應該決定買e9
見好幾個巴打話3,4月先真清貨會再減價
不過依家大電器鋪個promote又送airpod又送掛牆架又回贈個d,計返都好吸引
唔知重等唔等好
唔要原生android tv就L豬啦,反正Panel一樣,真係差在個影像處理同埋speaker咋,而家我相信影像處理L豬唔會差得過罪大好多
仲講明2019機系會比返Apple tv/AirPlay
SONY比舊屎你就有
水貨?
電器舖買 有單有保養 行貨吧
想買部43" 4K要有Airplay 既, 平時睇下Netflix, Youtube
想問下有咩推介?
開名睇過
來來 係澳門住 關唔關事
大鋪 應該正貨
你ip地址澳門?
應該係掛?可以點check?
經過咸片新命

49X9000G $9680 ($1500超市)
49GX880H $8180 (之前試過有間開$8000)

大家參考下
你人在澳門,冇開香港vpn,咪澳門ip
有開香港vpn/人在香港,咪香港ip
有冇32吋電視係有android?
所以係澳門用唔到?
電視speaker得兩聲道, 5.1都出唔到, 點出atmos?
viutv app係咪冇澳門旗?冇就即係澳門唔用得
virtual出5.1同atmos都冇難度
請問soundbar有冇推介啊,廳好細平平地polk果隻mini夠唔夠做啊?
如果普通應該得大陸牌子tcl 32s6500 和海信hk32A36果2部
咁32吋唔係android邊部多apps
用緊sony好少apps
想問下有咩Spec係future proof ?
至少而家買,可以last到7年以上?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞