買電視機換電視機集中討論區(修正版)(8) 有問題請睇咗#1先

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
9000g都係無earc
有無巴打知 song 8000g 係唔係 唔support airplay
我用緊43 7000G
早兩日係carousell 2900收番黎全新連pccw單未開箱
畫質老實好一般下 pan記個部都明顯比較好
依個價位
我覺得pan記應該係咁多部最好
5400再92折咁,可能想清倉平d掛
可以碌卡 送個平價藍牙喇叭仔咁
佢有出福祿壽活動 有其他電視可以同唔同電器整combo咁 果d都抵屌
巴打有無留意49GX880H有無得減?
係,49X9000G都無
無丫 最好去現場問下sales
我都係現場問先知有92折
而家啲電視support唔support PS4個wireless headset?
想入人生第一部電視
請求巴打們比下意見
主要係打PS4 pro、Switch、Netflix、睇波
暫時睇啱SONY嘅X95G、A8F
唔該各位
岩岩入左55A9F

係送貨 慢啲 成11點先送到
可能撞岩第一日番工
之前一直想買x900f,尋日去黃金,蘇寧睇完發覺無samsung啲機 (mu730,q60r) 咁立體咁細緻,係咪正常架? 因為見rting 都比x900f 好高分下
鑽石山區
C9
2020年啦 x900h都發報咗
仲x900f
x900g都係得返艙底貨
x900f邊可能仲有有貨
Lg 有部75吋um7100 賣萬五蚊, 係咪好抵?
哈哈,係啊,諗住貪平買舊機

前排睇到好似幾多ching推呢部
等多陣X9000G都好快會減
邊部65寸led 係用VA,有DV,同埋eARC
sony 65X9500G
A9G個interface好順
Android機真係未試過
27~32" 有冇邊隻推薦?
打算放睡房, 最好有埋SMART TV功能,
會插PS4 PRO/SWITCH/ PC

自己上網睇中左隻
LG TV 32LM6300
請問巴打們呢隻點睇?
Oled 55吋揀sony定LG好?
請求巴打們比下意見
主要係打PS4 pro、Switch、Netflix、睇波
唔該各位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞