買電視機換電視機集中討論區(修正版)(8) 有問題請睇咗#1先

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
入左牆個d插穌黎 冇制比我熄
夜晚部X95G終於食到PIE
升完OS都係順,暫時冇乜特別
本來用APPLE TV個AIRPLAY,試埋SONY呢邊有冇問題
Netflix 極速
Youtube 我諗你用電話開完 再射上去 方便d
色一定靚 不過一定要自己再較下setting
打機ps4 好順 不過我玩fifa only
如果唔係一定要airplay 同 an 部機唔會差過sony
如果真係要用 我寧願另外買An box or apple tv
始終電視都唔預你 瘋狂裝App
YouTube 電話射上去出唔出到4k?
有冇裝kodi好似好方便
請教各位,屋企電視壞咗,尋日立即去樓下豐澤睇

朋友叫我買55 吋sony 9500

個sales 就係咁sell 我samsung q80r

比較下又好似真係靚啲,特別啲黑位同埋個one connected box 又好吸引

屋企人睇電視為主,其次打ps4 Netflix

9500 平少少 ,請問大家對q80r 有咩評價?

謝謝
如果唔睇dv,q80r 優勝d
Q80R 真係唔錯
黎緊裝修完我都想買呢部
咁其實有無邊部 49" 推介
追咗一排po,49"

打機、黑位、android -> x9000G
5年保用、atmos、穩定系統 -> 880H
880 9000G
一定9000G
我指full array > edge led
所以一定9000G唔使諗
上面我有補充
agger
另外畫質一定9000G好 始終 直下式 led backlight
不過android真係死穴,見間唔中都有巴打瀬嘢
如果sony唔係an我都應該會買,我依家都係880H算數,屋企人唔可以接受開機慢甚至兩三年打柴
見你上排仲諗緊呢兩部二揀一,已經買咗880h?
呢幾日會落手
好, 咁我都係買 x9000g, 多謝師兄
各位巴打
我仲揀緊43吋究竟買800H定8500G好

點知殺出個程咬金 見到aeon個組合 賣三星好似又唔錯咁

[url]https://www.aeonstores.com.hk/promotion/download?id=1418&q[id_eq]=1418&f=file_chk[/url]
等你報告
我應該等多一二個月減價先出手
用手機搵完射番落電視
Panasonic 好似裝唔到Kodi
Kodi 係咪裝黎主要stream 戲去電視睇?
咁樣都係最方便 一樣有4K HDR
好似可以apk裝?係呀 都可以access你部電腦d片黎睇
Panasonic 唔係AN 廢架 冇App
如果剩睇戲 電視入面內置Player
本身已經可以去電腦拎片播
可以外掛Srt 字幕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞