『薪火post』BNO續期資訊 (73) 2019續到2020

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
可以搵巴打SEND信問定今年幾多人持有BNO
我20號寄,31號收到文件,都算快
依排算快架啦
中間仲要隔咗幾日假呢
希望2020 BNO有新免簽國
藍紅廁板,就減免簽國
紅廁板就由佢啦,本身都係得窮L國有免簽
God Save The Queen
謝謝師兄,我已經email左home office
佢地話send返去UK等佢地改
我本passport無左一個括號外既數字,一定要改啦

想問下呢個no 係張cert右上角個no定左下角既ref no
2019最好嘅禮物
2020願望
BNO平權!!!!!!!
嘩 成4個月 點解既
我係用身份證大法,寄晒野比佢同report lost

之後10月webchat 佢,佢話要做standard check,check 到12月31號先approve 到
我用你一樣case 可能都要咁等
唔會有新免簽啦
英國已經無再幫bno爭取免簽
好似日本咁自己比就後話
補返圖先,certificate number應該係紅圈定藍圏

各位平權勇士新年快樂
網上睇bc入籍證書,分別寫上ref no同cert no,照咁推斷,R字應為cert no。
似係一係俾bc 一係俾all british 唔會剩俾bno
其實多啲人續,先至有理由有動力俾內政部重新審視免簽,爭取更多免簽國!尤其是平權仍未落實,過渡期間應該有行動對bno平權有回應!當脫歐成事,英國將有更多空間處理其他問題,一日香港仍處危機,bno就有更多壓力俾英國去做嘢,最好當然全部有bc,但中間其可以做嘅而唔影響聯合聲明嘅,增加免簽國是其一,尤其是美國!不過又涉及美國對香港嘅政策。講真,條路仍遠!
公司陪爛鬼電腦黎
帶高興連開電話黎CapScreen都攪唔切就要分享嘉閱
想問有冇巴絲試過俾完錢後冇reference no.
咩CASE
lost咗 跟住重新申請
俾完錢之後冇收到email
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞