『薪火post』BNO續期資訊 (73) 2019續到2020

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
身份證大法
係啊 俾我搏到原來有
點解唔SAR
我驚我係included child
懷疑個個人都唔撚同 我去latte mart退唔撚到 仲要俾個阿珠媽串
咁仲唔快啲申請,英磅升喎!
申請左架喇 being process緊
呢樣真呀!揸特衰就被歸咗邊,真係特別衰!
講得好
適用國家有:🇧🇳🇮🇩🇵🇸🇷🇺
我成功退到既係MLB, 佢單寫明United Kingdom
第二間懷疑okay 既係etude house, 但佢問我come from where
其他都係話cannot search any data, 個下我知之後話去機場整REFUND 算
而機場,REFUND 機佢scan 係出GBN , STAFF叫我去排人手
所以唔肯定係DATABASE 唔UPDATE 定佢地街鋪有D SCAN 完要人手入所以有D STAFF 見GBR 就入左GBR 所以就退到
而有D 係SCAN 就OKAY,所以SCAN 資料頁最下個抽出GBN ,所以對唔到DB
升緊?
仲未幫老人家整
DOC應該唔洗再加圖
填名﹑生日同地點應該唔洗圖都填到掛
應該加一句

如果對你自己英文能力冇信心,請你預先準備乙本英文字典在手
如果對英文有閱讀問題者請到以下網站 :
https://www.immd.gov.hk/hkt/service/travel_document/apply_for_hksar_passport.html
最完美既徐夕禮物
個MON
1家4口 18號收到 尋日apporve 今日寄出
祝各位都快d搞掂
23號到而家都係being processed
但我一直冇收到email叫我補交副簽
利申:寄咗舊bno+出世紙+身份證彩色copy+父母結婚證書+地址證明
咁多日假期
23號到今日都係4個working day
HMPO:我碟意粉凍曬喇
我好似香港人邊做邊爬飯盒咁

謝謝女皇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞