『薪火post』BNO續期資訊 (73) 2019續到2020

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
正常係outport大使就應該收舊passport

終於
Work咪得
唔該巴打因爲我都係澳洲想搞埋佢
祝你成功拎到pr
我落咗Tasmania 行491,189唔會有希望
你讀邊科?
會計,有兩年工作經驗
唔係work 唔work,根本唔係嗰樣嘢,PE要花時間睇啲無關係嘅嘢,如果work,點解一開波唔係問攞身份證,而係攞出世紙咁老土!不過大英情報部門會多謝你,以協助旗下agents完成必要任務。

God save the Queen!

話時話,住址證明我交左manulife既mpf信,係19年11月份既,會唔會過唔到?我見好多人都話要交政府信或者銀行statement
而家驚驚地
我幫阿媽續左 , 無續 13 年但齊料真係好快手就 approved 。

好快喎
我想問副簽個到要打postcode 但識過000000, n/a, 999077都唔得 想問要打咩野先過到
幾頁前答過,再答一次
只有住英國先可以online countersign
住香港乖乖用返paper form
好呀 唔該曬你呀
已加入常見問題

‪前日收到新bno‬
‪今日收埋文件副本‬
‪舊bno 06年過期‬
‪副簽搵左朋友做‬
‪職業唔係profession list寫果堆‬
‪但照批‬
嘩。。。快到
我3號開始反而未有消息...
我12月24號收到email話已經處理申請,但到而家都無更新,同我同期申請嘅我都聽到有人拎到本bno,係唔係因為我唔見左本舊嘅所以咁耐呢?
我12月24號收到email話已經處理申請,但到而家都無更新,同我同期申請嘅我都聽到有人拎到本bno,係唔係因為我唔見左本舊嘅所以咁耐呢?
我12月24號收到話已經處理申請,但到而家都無更新,同我同期申請嘅我都聽到有人拎到本bno,係唔係因為我唔見左本舊嘅所以咁耐呢?email
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞