幫maybeline遮瑕筆喺ig賣廣告班女

949 回覆
344 Like 23 Dislike

佢好人黎 正正常常,畢左業先開始化妝

下?好人?我聽返嚟唔係咁喎

相認

你都聽過?

Im there

Detail

We all know la

有無咁多人都識佢呀
最大鑊係無個靚呀嘛
其實會唔會係有抽獎個啲 覆影張相ig就有得參加之類
我見到有幾個frd都有po
笑左
啲相笑死我
Btw支遮瑕膏係幾好用
其實會唔會係有抽獎個啲 覆影張相ig就有得參加之類
我見到有幾個frd都有po

見過就咁影支遮暇 連樣都無

你叫我呢啲想send投訴信的巴打點估
D女想出位出名 係咁
得百幾二百個like就KOL?
啲廣告俾邊個睇

用過支野冇特别 遮瑕度好一般
開頭以為直接用支筆就得
但點知都係要用手指推開

仲有乜撚嘢叫最強「開架」遮瑕膏
個hr係咪香港人黎架

好彩 仲諗住買

你叫我呢啲想send投訴信的巴打點估

要講就講曬佢啦 點估啫
KOL呢個名真係越黎越濫
認真答 cd rom

Bc
Zckc
仲有嗰隻DW,成日送畀啲mk仔mk妹賣廣告,見到就更加唔想買,點解我要真金白銀畀錢供養佢地?

屌識佢 cccu pra 真人厚粉btw
屌 唔怪之得最近多左啲女女ig出埋堆廣告post
又唔係靚又唔多follower唔知憑咩

繼八字牙 黎個八字眉

佢個樣好似一種動物...講唔出

屌識佢 cccu pra 真人厚粉btw

我應該係你師姐
有做過 但淨係揀自己鐘意先玩 飲下啤酒去fred perry聽c all star叫人捐錢嗰啲
唔想太過為咗呢啲嘢無咗自己style
見係loreal group嗰啲全部都無apply
但身邊frd有,問佢地知唔知loreal group做咩,佢地全部都話唔理啦有著數就得

但佢地而家做大咗 遲post過一次而家我報親都無反應
有做過 但淨係揀自己鐘意先玩 飲下啤酒去fred perry聽c all star叫人捐錢嗰啲
但身邊frd有,問佢地知唔知loreal group做咩,佢地全部都話唔理啦有著數就得

個app叫咩名?寫信投訴先

其實想知係點join
妖 好耐之前買過呢支
係唔錯嘅 不過以後唔會再買
一來L'Oréal group
二來最憎呢啲on9仔賣廣告
唔想比錢倒貼呢班人
有眼耳口鼻就可以做KOL

自己唔係特別靚 但上面班所謂嘅KOL真係唔係靚得去邊 個妝化到咁 真係買都唔想買

其實想知係點join

登記自己個名 上一粒鐘堂搞你點增加人氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞