幫maybeline遮瑕筆喺ig賣廣告班女

949 回覆
344 Like 23 Dislike

Rachel女神都有份賣 唔知今次影左有冇多過一百張相先揀到呢張呢

起碼200張 仲要發男朋友脾氣 男朋友死死氣繼續影
點解d人可以咁撚有自信

依家啲年輕人好易就好多like
唔知點解

人地打波打到出晒名
D女女咪一地水

靚仔都算 有啲真係柒到出汁

其實佢地堆所謂學界打波男神大部份都好柒 但唔知點解咁多女fans

Yiuman 蘭桂坊殺手

巴打好明顯識佢本人喎

成個學界都知啦

btw朱古力旋

巴打識貨
xcys同佢個p字頭fd 普通女仔黎姐
同上面個班賣廣告撚屌比已經算係咁

普通女仔?係就唔會有咁多dw廣告啦耐唔耐就見佢地有新dw戴住賣廣告,成千蚊一隻喎大佬
利申有follow開

DW真係垃圾周街派 仲要同一個人派幾次 垃圾pr ig多人follow就派 [size=6]唔會買[/size=6]

屌又係呢條垃圾mk妹,成日樣樣衰衰懶係cute咁明星呀?使唔使派幾次畀佢?證明dw呢個牌子有幾cheap,成本都唔知有冇幾十蚊,見到佢不勞而獲更加唔會畀錢買
唔知我咁話佢,佢一陣會唔會又開po話唔鐘意就唔好follow搏啲厹支持呢?

Rachel女神都有份賣 唔知今次影左有冇多過一百張相先揀到呢張呢

阿嬸邊位

嘩我屌你老母棚牙做乜撚野
其實咁樣唔怕做cheap個品牌咩?
正正經經搵個明星代言仲好啦
見到個棚牙都唔想買個產品
頂 我真金白銀買dw㗎 成千幾蚊一隻 啲pr周圍派比啲不知名嘅所謂kol
依加啲化妝品牌刻意製造啲機會比客人影相扮出席event 然後幫手promote新產品
頂 我真金白銀買dw㗎 成千幾蚊一隻 啲pr周圍派比啲不知名嘅所謂kol

當年痴線西出動個陣,dw有搵過佢地添㗎
痴線西想反攻,當時話要每人一隻,dw唔肯
個陣睇佢地對話幾好笑
痴線西其實有咩人?

好想同佢地交流狙擊心得

高質痴線西有成廿幾個絲打㗎
當時佢地真係超高質,追擊一浪接一浪
但後尾早洩狂bam佢地
btw 以前試過枝野,試最淺色,
btw 以前試過枝野,試最淺色,查上手已經有啲偏紅,過一陣變仲紅...唔知點講隻色,個時仲諗唔怪得個名淨係叫人用佢cum黑眼圈,如果用佢cum其他位應該會更加怪

咁你而家知隻錶幾撚唔值錢啦

個陣睇佢地對話幾好笑

Dw最公廁 派比kol同ig女神都算 佢係出名少少就送 仲要送幾次比同一個人

連登之前好撚正學生妹個個post 條女得5千followers又派 hkcc個2條靠高登出名嘅女又派 連個Sharon 5p字mk妹都送咗3隻 屌你老母

DW狗也不屌
上面lamchei好正喎
靚仔過啲男仔 唱歌又好聽

個陣睇佢地對話幾好笑

有冇對話睇返?
冇追開痴線西post

搞到我唔想再戴隻dw

油到反光喎

搞到我唔想再戴隻dw

唔明點解咁多差唔多嘅錶係都要買dw
上面lamchei好正喎
靚仔過啲男仔 唱歌又好聽

Agger 同埋幾鍾意佢而家個女朋友好gfable唔似得上面啲港女 真心覺得好襯
阿豬阿狗都話自己係KOL
你贊助下咩啲女明星好過啦講真
贊助啲無人識嘅

贊助明星既方法用左太多年啦,成本同效益好唔同,同埋宜家有人睇電視嗰類廣告嫁咩

但佢依家搵呢啲人.....
一黎段野太刻意
二黎所謂嘅KOL真係覆蓋性咁大咩
我就唔係好覺
啲followers 水份太多啦 有幾多人又會睇
至少我唔會
我ig淨係follow自己朋友 唔會follow呢啲人
其實上面cap出黎果啲我全部都無見過 咩KOL我淨係諗到啲咩channntszying呀暗星小花果啲 但唔會記得佢地賣左啲咩product
同埋post個一張相搵鬼記得件貨 有新野r就洗走佢架啦

你當係新既宣傳手法既過渡期啦,市場會慢慢調整,踢走一啲無咩效果既人,但係我宜家睇到既好似係大家屌人地好輕鬆就有貨,自己要比錢,而唔係真心carry個宣傳效果。

咁呢個都係原因之一呀 俾所謂KOL既錢咪又係消費者既錢 憑咩影張相一堆tag就有錢收?

仲有化妝品牌 一Set N支唇膏送出去 成幾千蚊up
我地買1,2都覺得貴呀 再咁送法 唔會買

其實呢 依個宣傳手法就平過落廣告係其他地方既,所以照你logic真心白銀出錢買既人反而會買平左
之不過有一大班on9仔就唔抵得人地拎到小便宜自己就拎唔到咁姐

買平左 點平法? 你望下個量先啦 呀豬呀狗又sell喎
真係有眼耳口鼻就做得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞