幫maybeline遮瑕筆喺ig賣廣告班女

949 回覆
344 Like 23 Dislike

唔係話之前已經呢個product有喇咩
咁樣仲有冇錢收?

樓上話係接job嘛 所以我諗都會有錢收
Btw這麼醜的妞

講真呢d mk妹就算冇錢收,有支免費遮暇膏仲可以滿足自己做KOL心態,已經仆住做
之前搵英國代購買左支
一d都唔好用,又油又完全遮唔到

近排真係見到好多啊豬啊狗賣廣告
你愈hardsell就愈唔想買嫁啦
畀錢你賺 你都搵班好質數啲嘅女啦

Before好過after喎

塊臉白左 黑眼圈仲出左
點解你地搵到咁多圖嘅
我無咩見到依d廣告post

Before好過after喎

agger

咁樣仲有冇錢收?

Btw這麼醜的妞

145 個likes唔知會有幾錢呢

究竟啲product係咪佢地自己買 定有人會比佢地

咁樣仲有冇錢收?

Btw這麼醜的妞

一定係pr送架啦
有冇多D 8字牙既相
想笑下
你都post晒hashtag上黎啦

其實點解佢咁少followers都揾佢宣傳(代言…?)

我聽聞有個app係比啲女去接生意
接左之後就post ig
到左某個數量嘅like先有錢收
然後越多like就越多錢

agent公司都會揾所謂既素人去影張相上ig
Con又有乜都有
500follower就做到啦

咁樣仲有冇錢收?

Btw這麼醜的妞

一定係pr送架啦

屌真係乞衣

我估係入到個app 就搵到job去接
啲job就應該係叫佢地出post

facebook 有個page 唔記得叫乜鬼kol
話教你做kol 有晒培訓咁
2000 follower 已經會有pr 搵

搵唔到既?
入去搞串個party
屌,我老婆用我d錢真金白銀買,原來養埋呢d人

其實我地女人都好撚嬲
最新例子仲有:Chanel 送一set 27支畀每個乞衣

屌呀??
起鳩曬d group出黎投訴呀
我老婆已經發緊癲

本身諗住買,睇到之後都係算
垃圾pr睇唔睇到?幾多人反感你哋周圍派

屌好撚認同 覺得週街派多d reach到多d人就搞掂?收皮啦垃圾PR 你地派得越多我就越唔撚買 話掂市場仲有咁多選擇
因為班pr喺咁送野俾begger,已經無喺香港買過化妝/護膚品
外國網買好過,有時仲平過香港

facebook 有個page 唔記得叫乜鬼kol
話教你做kol 有晒培訓咁
2000 follower 已經會有pr 搵

搵唔到既?
入去搞串個party

其實我地女人都好撚嬲

屌呀??
我老婆已經發緊癲

屌好撚認同 覺得週街派多d reach到多d人就搞掂?收皮啦垃圾PR 你地派得越多我就越唔撚買 話掂市場仲有咁多選擇

阿媽本身想買呢支,都stop佢叫佢唔好買
真係痴哂線成set咁送做cheap自己個brand

搵唔到既?
入去搞串個party

其實我地女人都好撚嬲

屌呀??
我老婆已經發緊癲

阿媽本身想買呢支,都stop佢叫佢唔好買
真係痴哂線成set咁送做cheap自己個brand

證明本身d化妝品成本幾低

屌識佢 cccu pra 真人厚粉btw

我應該係你師姐

都係pra? 我今日grad

可能你識我喎咁

絲打英文名g字頭?
之前睇化妝po都見到有絲屌啲pr咁做
特別係講到“我地就要用真金白銀買
就算要送都好心送比啲有質素嘅,出嘅片/文係睇到效果做參考
真係要抵制屌你老豆
真係要抵制屌你老豆

鱔稿都唔寫 落幾個 hash tag 就算
真係要抵制屌你老豆

搵人sell係正常嘅 始終唔sell冇人留意
但屌你 搵都搵啲高質啲啊
影張相 寫幾句好好用 就當係 ?
真係要抵制屌你老豆

送都算,最嬲既係送埋俾堆垃圾
有啲片都無出效用又無講淨喺係ig講句多謝,對sell件product有咩作用?

排牙 搭緊車笑左出黎

明知排牙肉酸就咪露齒笑啦
獻醜不如藏拙呀

佢private左ig 好想丁佢啲牙 佢張張相都露齒笑 驚人唔留意佢啲牙咁

屌識佢 cccu pra 真人厚粉btw

我應該係你師姐

都係pra? 我今日grad

可能你識我喎咁

絲打英文名g字頭?

你係咪c字頭呀?

連男人都唔放過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞